SFSOPLATE-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

41. Međunarodni kongres KGH i prateća izložba - Beograd, 1-3. decembar 2010. godine

21.10.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Pripreme za kongres o KGH i izložbu opreme i dostignuća koja ga prati, traju kao i obično - gotovo neprekidno: još se prethodni 40. jubilarni kongres nije ni završio, a već se sumiraju rezultati i dogovaraju nastupi za naredni – 41. međunarodni kongres o KGH sa pratećom izložbom opreme i dostignuća koji će se održati od 1. do 3. decembra 2010. godine u Beogradu, u SAVA centru.

Program 41. kongresa prati aktuelnu problematiku i razmatraće teme značajne za razvoj nauke i tehnike KGH. I ove godine će se u SAVA centru okupiti istaknuti naučnici, vodeći istraživači i specijalisti iz prakse i autori iz više desetina zemalja, da sa domaćim stručnjacima i međusobno, razmene iskustva i saopšte novosti iz ove grane nauke i tehnike, dok je izložba postala mesto koje neće propustiti nijedan poznatiji strućnjak iz KGH struke ili marketinški stručnjak.

Kongres Društva za grejanje, hlađenje i klimatizaciju Srbije (KGH) sa pratećom izložbom je događaj čije se održavanje najavljuje u mnogim stručnim glasilima i sajtovima u svetu i kod nas, i stručni skup koji zvanično podržavaju najuglednije institucije u ovom domenu u zemlji i svetu.

Jednom reči, »KGH kongres« postao je »brand name« našeg Društva koji se prepoznaje kako u našoj tako i u međunarodnoj stručnoj javnosti. Takođe, interesovanje naših i stranih izlagača za izložbu opreme i dostignuća samo potvrđuje postignuti renome ove prateće manifestacije među našim i stranim stručnjacima.

U programu kongresa i ove godine je predviđeno okupljanje i prezentacija radova studenata sa svih naših fakulteta, kao i gostiju iz inostranstva.

Ovaj naš program za mlade i buduće stručnjake izaziva veliko interesovanje među studentima i učesnicima kongresa, kao i u stručnoj javnosti. A u društvenom programu kongresa predviđeni su: otvaranje izložbe sa koktelom dobrodošlice, večera za goste, svečana večera, oproštajni ručak, podela nagrada i priznanja i specijalnih zahvalnica najvernijim učesnicima, sponzorima i izlagačima, i još ponešto.

Zato ne treba propustiti priliku za još jednim nezaboravnim druženjem u Beogradu.

Napomena: za sve dodatne detalje pogledajte sajt Društva KGH na profilu organizacije ispod.

Linkovi:

  • AHR Expo Las Vegas - Solarne tehnologije u centru pažnje sajma 2011 AHR - klikni na link

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;