INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Promocija Privredno-industrijske komore Portugal–Zapadni Balkan 12. oktobra u Beogradu

06.10.2010. | eKapija

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ambasadom Portugala u Beogradu organizuje promociju povodom osnivanja Privredno-industrijske komore Portugal-Zapadni Balkan čije je sedište u Portu, 12. oktobra od 12 h u prostorijama PKS-a.

Novoosnovana Privredno-industrijska komora Portugal-Zapadni Balkan će za pomenuti region delovati iz Srbije, a sedište će biti u Ambasadi Portugala u Beogradu. Cilj osnivanja ove komore je unapređenje ekonomske saradnje dve zemlje kroz povećanje trgovinske razmene, pronalaženje novih poslovnih partnera, informisanje privrednika o mogućnostima saradnje i privlačenje portugalskih investitora.

Na promociji će osim predsednika PKS-a Miloša Bugarina, ambasadora Portugala u Beogradu Luisa de Almeida Sampaio, učestvovati i Dulce Passaro, ministarka za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje Portugala.

Na sastanku će učestvovati i portugalski privrednici iz građevinskog sektora, arhitekture, industrije vina, mobilne komunikacije i zaštite životne sredine.

Na promociji će takođe biti potpisan i Memorandum o razumevanju između Privredne komore Srbije i Privredno-industrijske komore Portugal-Zapadni Balkan.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;