SFSOPLATE-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kompanije Trespa i Arpa otvorile Design Centre u Njujorku

29.07.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Čuveni butici i showroom-i njujorškog SoHoa od maja ove godine imaju novog zanimljivog komšiju - Dizajn centar koji su zajednički otvorile dva svetska proizvođača arhitektonskih materijala - Arpa i Trespa.

Design Center je zamišljen kao mesto inspiracije za arhitekte, enterijeriste, pa čak i investitore koji ovde mogu da se upoznaju sa novim materijalima i njihovim karakteristikama.

Paralelno sa otvaranjem ovog centra otvoren je i novi web-sajt kome se može pristupi sa adresa svake firme posebno (linkovi na kraju teksta). Ovaj sajt će u buduće služiti kao portal centra u Njujorku na kom će obični posetioci ali i profesionalci moći da se upoznaju sa ponudom ova dva proizvođača svetskog renomea.

Trenutno je među drugim izloženim materijalima i Curiosity Kitchen, skulpturalni koncept za kuhinjske elemente i radne površine koje je dizajnirao poznati dizajner Alexander Pelikan  (fotografija ispod). Ovaj koncept je predstavljen i na poslednjem Sajmu nameštaja u Milanu.

Trespa | Arpa  Design Centre

Holandska firma Trespa je svetski lider u proizvodnji visokokvalitetnih panela za spoljašnje oblaganje, zahtevne enterijere, itd. Arpa Industriale je italijanski proizvođač specijalizovan za izradu dekorativnih laminata i površinskih materijala za kuhinje, industriju nameštaja i unutrašnje zidove. Proizvodi Trespa-e dostupni su i na našem tržištu preko firme Polykem SR - vidi profil firme na linku ispod teksta.

The Trespa | Arpa  Design Centre nalazi se u ulici Greene na Menhetnu, Njujork. Za sve detaljnije informacije možete pogledati sajtove na linkovima ispod.

Linkovi:

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;