PRIJAVA-468X60-BANNER

Novi CAT® 323:Karakteristike visoke produktivnosti

12.07.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Bager CAT 323 donosi snagu, brzinu i karakteristike visoke produktivnosti. Sa više standardne tehnologije u odnosu na prethodne modele, najvećim kapacitom podizanja u klasi, nižim troškovima goriva i održavanja, ova mašina poseduje sve što vam je potrebno da podignete svoje poslovanje na viši nivo.

Nova kabina štiti operatera od zamora, stresa i buke

Nova kabina štiti operatera od zamora, stresa i buke (Foto: Teknoxgroup)

Povećajte efikasnost do 45% uz pomoć CAT Connect tehnologije

CAT Connect tehnologija koja je ugrađena u mašinu donosi vam razne prednosti. Operateri različitog iskustva će iskopati, natovariti i iznivelisati sa više samopouzdanja, brzine i preciznosti. A rezultati? Veća produktivnost i niži troškovi.

Standardna tehnologija, jednostavna za korišćenje, uključuje:

  1. Standardni CAT sistem za kontrolisanu nivelaciju sa 2D (CAT grade with 2D) koji omogućava operaterima brže postizanje nivelacije terena. Operateri zasecaju i pune prema tačnim specifikacijama bez prekomernog odsecanja. Nije potrebno angažovanje pomoćnog osoblja na gradilištu, što čini radnu zonu bezbednijom.
  2. Standardna CAT funkcija asistencije rukovanja za nivelaciju radne površine (CAT grade with assist) - Automatizacija kretanja ruke, strele i kašike omogućava precizniju nivelaciju uz manje napora. Rukovalac jednostavno podešava na monitoru dubinu iskopa i pad, i aktivira iskopavanje povlačenjem džojstika ka sebi.
  3. Standardna funkcija CAT korisnog opterećenja (Cat Payload) omogućava precizno određivanje opterećenja sa merenjem u pokretu, što pomaže u sprečavanju preopterećenja ili nedovoljnog opterećenja i poboljšava efikasnost. Automatizovano praćenje pomaže u upravljanju proizvodnjom i smanjenju troškova.
  4. Dostupni opcioni dodaci - CAT sistem za kontrolisanu nivelaciju sa naprednim 2D (Cat Grade with Advanced 2D) i Cat sistem za kontrolisanu nivelaciju sa 3D (Cat Grade with 3D) povećavaju produktivnost i proširuju mogućnosti za nivelaciju. Nivelacija radne površine sa naprednim 2D ima i mogućnost projektovanja na terenu uz pomoć dodatnog touchscreen 10-inčnog (254mm) monitora visoke rezolucije. Nivelacija radne površine sa 3D ima još i GPS i GLONASS pozicioniranje za postizanje vrhunske preciznosti.

 Automatizacija kretanja omogućava precizniju nivelaciju uz manje napora

Automatizacija kretanja omogućava precizniju nivelaciju uz manje napora (Foto: Teknoxgroup)

Troškovi održavanja niži do 15%

Sa produženim i bolje sinhronizovanim intervalima za održavanje, realizovaćete više posla po nižoj ceni u poređenju sa modelom 323D2. Grupisani filteri omogućavaju brže servisiranje. Filteri za hidrauliku, vazduh i filteri rezervoara za goriva imaju veći kapacitet i duži vek trajanja.

Ključna sniženja troškova održavanja uključuju:

  • Grupisane filtere što doprinosi smanjenju vremena servisiranja;
  • Više filtera za ulje sa produženim intervalima održavanja, uz novi filter za hidrauliku većeg kapaciteta za prečišćavanje nečistoće;
  • Novi dizajn CAT filtera za vazduh doprinosi produžavanju veka trajanja od 100% u poređenju sa prethodnim modelom filtera;
  • Intervali održavanja za filtere sistema za sagorevanje su sinhronizovani radi smanjenja vremena kada mašina nije aktivna.

Zaštita u svim pravcima: 2D E-ograda u standardnoj opremi

Standardna funkcija 2D E-ograde automatski zaustavlja kretanje bagera koristeći parametre koje postavljate na monitoru za celokupni radni prostori mašine - gore, dole, sa strane i spreda. Funkcije E-ograde štite opremu od oštećenja i redukuje mogućnost eventualnih naknadnih kazni oko zoniranja ili potencijalnog oštećenja podzemnih instalacija. Automatsko postavljanje ograničenja radnog prostora pomaže čak i kod sprečavanja zamora operatera jer se smanjuje prekomerno okretanje i iskopavanje.

Nova kabina olakšava rad

Uslovi na lokacijama na kojima se koriste bageri za rad su obično surovi i izazovni. Zato je važno da kabina bagera 323 što je moguće više zaštiti operatera od zamora, stresa, buke i prekomerne temperature tokom rada.

Automatizovano praćenje opterećenja

Automatizovano praćenje opterećenja poboljšava efikasnost (Foto: Teknoxgroup)

Sveobuhvatna preglednost

Jedna standardna kamera na zadnjem delu mašine omogućava operateru da bude svestan svog okruženja  u svakom trenutku. Takođe, dostupna je opciona funkcija za preglednost od 360 stepeni.

Jednostavan pristup, povezivanje i prostor za odlaganje

Praktične funkcije uključuju radio sa integrisanim Bluetooth-om, USB priključke za punjenje i povezivanje telefona, 12V DC utičnice i dodatni priključak, skladište u  zadnjem delu, pregrade u gornjem i konzolnom delu, kao i držače za šolju i flašu.

Novo sedište i konzola sa džojstikom smanjuju zamor

Udobna i efikasna vožnja omogućavaju operaterima da budu produktivni i koncentrisani tokom cele smene. Novo standardno sedište je široko i podesivo praktično za svakog operatera. Kabina iz Deluxe paketa uključuje grejano sedište sa vazdušnim ogibljenjem.

Teknoxgroup pruža punu podršku

Teknoxgroup Srbija d.o.o, ovlašćeni distributer CAT proizvoda, će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Kontaktirajte ih za više informacija i saveta.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


IKT
IKT
BEOGRAD
www.ikt.rs

JAF
JAF
NOVA PAZOVA-STARA PAZOVA
www.jaf.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;