PRIJAVA-468X60-BANNER
PROHROM-DIZAJN
PROHROM-DIZAJN
31210 POŽEGA, SRB
NIĆIFORA MAKSIMOVIĆA BB

031 714 720
031 715 191
063 643 367
031 715 191
GORAN STEVANOVIĆ

PROHROM-DIZAJN

Prohrom-Dizajn iz Požege bavi se izradom enterijera i eksterijera od INOX-a (PROHROM-a ili nerđajućeg čelika) u kombinaciji sa mermerom, staklom, drvetom, pločastim materijalima, kovanim gvožđem i drugim materijalima.

Bogata ponuda ekskluzivnog i elegantnog dizajna elemenata od prohroma i mesinga predstavlja kvalitet u opremanju kuća, lokala, ugostiteljskih objekata, stambenih i poslovnih prostora.

Sav asortiman namenjen opremanju enterijera i eksterijera različitih tipova izrađen je po EU standardima. U izradi elemenata za opremanje objekata svih vrsta od temelja do krova u prepoznatljivom stilu materijala koji se koriste RAD JE RUČNI, ne industrijski. Obrađena površina je glatka, ne sadrži riseve, crte i slično. Varovi su tanki, glatki i u visokom sjaju. Svi elementi su čisti i sjajni bez otisaka po materijalu – grubih površina.

Uverite se u kvalitet izrade i originalnost ideja koji karakterišu Prohrom-Dizajn i postanite njihova preporuka za dalji uspeh u opremanju stambenih ili poslovnih ambijenata.