INFONET-468X60-BANNER
BRINMETAL
BRINMETAL
24300 BAČKA TOPOLA, SRB
MARŠALA TITA 151

024 712 246
024 715 446
024 712 246

BRINMETAL

Kompanija BRINMETAL d.o.o. se nalazi u Bačkoj Topoli gde proizvodi okov i razne čelične delove za segmentna garažna vrata.

Sa više od 30 godina iskustva u segmentu garažnih vrata, BRINMETAL je razvio svoj tip okova za segmentna garažna vrata sa zateznim oprugama u vertikalnim L-profilima (nogama) čije opruge traju minimalno 12 godina uz normalno korišćenje i redovno održavanje.

Okov sa zateznim oprugama:

  • jednostavan je za montiranje (zahteva manje bušenje zidova);
  • sastoji se od mnogo manje delova nego okov sa torzionim oprugama;
  • za normalno vođenje, iznad otvora potrebno je samo 140mm, dok sa niskim vođenjem potrebno svega 90mm;
  • noge se mogu montirati i na bočne zidove;
  • ovaj tip okova se može koristiti od 1.500mm do 4.000mm širine i od 1.800mm do 2.470mm visine otvora.

Pored gore navedenih okova sa zateznim oprugama, BRINMETAL proizvodi i okov sa torzionim oprugama. Ovaj tip okova se prozvodi od 2.000mm do 4.000mm visine.

Kao vodeći proizvođač okova, BRINMETAL može da napravi bilo koji tip okova sa torzionim oprugama po narudžbi kupca (HL-High Lift (visoko podignut), VL-Vertical Lift (vertikalno podignut), pod uglom ispod krova).

U veleprodaji kompanije BRINMETAL pored okova možete naći sve neophodne elemente segmentnih garažnih vrata kao što su paneli, točkići, šarke, sajle, opruge, osovine, prozori, brave i naravno širok asortiman automatike.

U ponudi se mogu pronaći i segmentna garažna vrata, kao i industrijska garažna vrata.

Segmentna garažna vrata pružaju odličnu izolaciju i pogodna su za garaže koje imaju bilo kakav vid grejanja. Estetski rebrasta površinska struktura obojena visokokvalitetnom  farbom iz RAL skale kao i završna zaštita sa Renolin dezen folijom i izborom između 5 vrsta imitacija drveta pružaju dugovečnost ovog proizvoda i zaštitu od bilo kakvih mehaničkih i sunčevih uticaja.

Brinmetal segmentna garažna vrata su proizvedena od pocinkovanog lima, po jedan sloj sa svake strane i poliester ploče iznad njega. Površina ovog sloja je imitacija strukture drveta koja je mnogo otpornija na mehaničke uticaje.

Industrijska vrata kvalitetom ispunjavaju zahtevne industrijske standarde i mogu biti sa ili bez ugrađenih pešačkih vrata. Brinmetal industrijska vrata su termoizolaciona i zaštićena su pocinkovanim limom preko kojeg se nalazi poliester ploča sa hrapavom površinom koja je otpornija na mehaničke udare od ravne površine.

Prodaja trapeznog lima

  • Dimenzije: 2.000x1.180mm, debljina lima 0,45mm, dubina trapeza 8mm vertikalno
  • Široka rebra 100mm, uska rebra 150mm
  • Dostupne boje: orah, zlatni hrast, antracit

Proizvodnja čeličnih letvica za ograde i kapije

BRINMETAL čelične letvice za ogradu su napravljene od lima debljine 0,45mm i obostrano su obojene bilo da je reč o jednoj boji ili raznih dezena imitacije drveta.