INFONET-468X60-BANNER
BRINMETAL
BRINMETAL
24300 BAČKA TOPOLA, SRB
MARŠALA TITA 151

024 712 246
024 715 446
024 712 246

BRINMETAL

Brinmetal je prva domaća kompanija za proizvodnju garažnih vrata.

U ponudi se mogu pronaći segmentna garažna vrata, industrijska garažna vrata, kipujuća vrata i delovi, kao i pribor za ugradnju garažnih vrata.

Kiper garažna vrata su 100% domaći proizvod! Ovaj proizvod ne sadrži izolaciju ali je pogodan za one koji za relativno malo novca žele dobra i funkcionalna garažna vrata. Garažna vrata izrađena po željenim dimenzijama, sa mogućnošću velikog izbora boja, čak i u dezenima drveta, kao što je zlatni hrast, ili italijanski orah. Vrata su izrađena od pocinkovanog lima i plastificira te obezbeđuju duplu zaštitu od korozije.

Segmentna garažna vrata pružaju odličnu izolaciju i pogodna su za garaže koje imaju bilo kakav vid grejanja. Estetski rebrasta površinska struktura obojena visokokvalitetnom  farbom iz RAL skale kao i  završna zaštita sa Renolin dezen folijom i izborom između 5 vrsta imitacija drveta pružaju dugovečnost ovog proizvoda i zaštitu od bilo kakvih mehaničkih i sunčevih uticaja. Brinmetal segmentna garažna vrata su proizvedena od pocinkovanog lima, po jedan sloj sa svake strane i poliester ploče iznad njega. Površina ovog sloja je imitacija strukture drveta koja je mnogo otpornija na mehaničke uticaje.

Industrijska vrata kvalitetom ispunjavaju zahtevne industrijske standarde i mogu biti sa ili bez ugrađenih pešačkih vrata. Brinmetal industrijska vrata su termoizolaciona i zaštićena sa pocinkovanim limom preko kojeg se nalazi poliester ploča sa rapavom površinom koja je otpornija na mehaničke udare od ravne površine.