PRIJAVA-468X60-BANNER
BOMMAN BGD
BOMMAN BGD
11040 BEOGRAD, SRB
SIME LOZANIĆA 10/10

011 3691 123
011 3691 345
011 3691 345
MAJA PREDOJEVIĆ

BOMMAN BGD

BOMMAN BGD je firma duge tradicije u poslovanju na našem tržištu. Generalni je zastupnik svetski poznatih brendova u oblasti građevinarstva, a neke od njih su Novoferm i Eternit:

NOVOFERM Grupa, koja je jedan od najvećih evropskih proizvođača vrata: unutrašnjih, garažnih, protivpožarnih i industrijskih za primenu u privatnom, komercijalnom i industrijskom sektoru.

Novoferm enterijerski i protivpožarni program

U Novoferm proizvodnom programu su jednokrilna i dvokrilna puna, delimično i potpuno ostakljena, protvipožarna i protivdimna vrata sa standardnom i specijalnom završnom obradom otpornosti na požar 30, 60, 90 i 120 minuta prema evropskom standardu odnosno 60 i 120 minuta prema nacionalnom standardu. Takođe u ponudi su i  jednokrilna i dvokrilna horizontalno klizna vrata sa ili bez prolaznih vrata, kao i vertikalno klizna vrata protivpožarnosti 120 minuta.

Pored Evropskih atesta, Novoferm poseduje i domaće ateste izdate od Instituta za ispitivanje materijala u Beogradu za celokupan protivpožarni program.

Novoferm enterijerska vrata i štokovi izrađeni su od čelika, aluminijuma ili kombinacije čelika i aluminijuma u zavisnosti od vrste i namene proizvoda odnosno objekta kome su namenjeni.

U ponudi su vrata dizajnirana za stambene, poslovne, industrijske objekte, bolnice, škole, javne garaže…

Novoferm industrijski program

Novoferm nudi širok spektar različitih tipova industrijskih vrata od standardnih sekcionih, ostakljenih i delimično ostakljenih vrata, rolo vrata i rešetki, brzih rolo vrata izrađenih od različitih materijala za spoljašnju i upotrebu u enterijeru, trakaste PVC zavese i klatna vrata, utovarne rampe kao i sva dodatna pretovarna tehnika.

U ponudi namenjenoj rezidencionalnim objektima su panelna i sekciona garažna vrata.

ETERNIT  Nemačka – specijalizovana za proizvodnju fibrocementnih ploča za ventilisane fasade kao i krovne obloge od vlaknastog cementa. U ponudi su i konstruktivne ploče izrađene od vlaknastog cementa za spoljašnju i upotrebu u enterijeru. Svi tipovi ploča zadovoljavaju najviše tehničke i estetske zahteve, proizvode se bez upotrebe azbesta što ih čini ekološki bezbednim.

Eternit ventilisane fasade i Eternit krovne pokrivke

ETERNIT NEMAČKA - Vlaknasto cementne fasadne ploče namenjene ventilisanim fasadama negorivosti A2, različitih tipova završnih obrada, bojene u masi ili površinski, različiti načini kačenja omogućavaju različite doživljaje fasade.

Eternit u svom proizvodnom programu nudi i opekarske fasadne obloge namenjene ventilisanim fasadama različitih boja i dimenzija.

Konstruktivne ploče na bazi vlaknastog ili drvocementa koriste se za protivpožarnu zaštitu zidova, podova i plafona kao i za primenu u visoko vlažnim prostorima. Ove ploče takođe imaju primenu i za fasadno oblaganje.

Eternit krovne pokrivke proizvode se kao različiti koncepti krovnih pokrivača, na bazi različitih materijala. U ponudi su ravne krovne ploče od vlaknastog cementa različitih formata, crepovi od pečene gline, betonski crepovi, talasaste krovne ploče od vlaknastog cementa, sistem "integrisanog krova" i različite vrste termoizolacionih panela za krovove.

Veliki broj uspešno realizovanih projekata na našem tržištu pokazatelji su profesionalnog poslovanja firme BOMMAN BGD. Kvalitetom robe i usluga, korektnim cenama, obimom proizvodnje, preciznim rokovima, tehničkom podrškom koju ova firma nudi i dugogodišnjim iskustvom izgradila je reputaciju jednog od lidera u proizvodnji i distribuciji svih tipova vrata i to na najzahtevnijim objektima što pokazuje bogata referenc lista sa domaćeg tržišta.

KATEGORIJE