INFONET-468X60-BANNER
KROGER GREIFERTECHNIK GMBH
KROGER GREIFERTECHNIK GMBH
47665 SONSBECK, DE
STEINHEIDE 1-9

+49 2838 3771
+49 172 279335
+49 2838 3739
RALF HAUPOLD, MENADŽER PRODAJE

KROGER GREIFERTECHNIK GMBH

KRÖGER Greifertechnik je vodeći brend u nacionalnoj i međunarodnoj tehnologiji dizanja i jedan je od vodećih svetskih proizvođača u tehnologiji grabilica.

Više od 50 godina razvija i proizvodi visokokvalitetne grabilice koje se ističu izuzetnim performansama u pretovaru, dugim vekom trajanja, beskontaktnim ležajevima i velikom izdržljivošću.

KRÖGER grabilice se uspešno koriste u lukama i transportnim terminalima za pretovar rasutog tereta, u industrijskim postrojenjima, kao i na skladištima i teretnim terminalima. Takođe se koriste u kranskim sistemima na brodovima i plutajućim bagerima za izvlačenje šljunka, zatim kod  bagera za iskopavanje zemlje, u procesima rušenja i spaljivanja otpada, kao i u čeličanama i drvnoj industriji.

Popravka i generalni remont korišćenih KRÖGER grabilica, kao i grabilica drugih proizvođača, te pouzdan servis rezervnih delova takođe su deo asortimana usluga ove kompanije.

Iskustvo i jedinstveno stručno znanje KRÖGER tima u kombinaciji sa pouzdanim konstrukcijama grabilica visokih performansi značajno doprinose ekonomičnosti vašeg preduzeća u pretovaru rasutog i gabaritnog tereta.

Da biste i vi mogli da profitirate od zahteva ove kompanije za kvalitetom i efikasnošću, KRÖGER koristi isključivo materijale visoke otpornosti na habanje, sofisticirane detaljne konstrukcije i beskontaktnu tehnologiju.