IZOLACIJA-468X60-BANNER
POLZA INDUSTRY
POLZA INDUSTRY
24000 SUBOTICA, SRB
DELIGRADSKA 6

063 542 270
NENAD NOVOSELJAČKI, direktor

POLZA INDUSTRY

Polza industry je kompanija koja se bavi uslužnim pranjem krovova, impregnacijom i farbanjem crepa i čišćenjem oluka na teritoriji cele Srbije.

Najočiglednija prednost čišćenja krova je izgled vašeg doma ili poslovnog prostora. Pranjem krova uklonite mahovinu da vaša kuća ne bi izgledala staro i neuredno. Međutim, to nije najvažnija korist!

Održavanje krova čistim može se višestruko isplatiti produžavanjem životnog veka krova i uštedom novca na popravkama. Mahovina vremenom raste, pušta koren sve dublje u crep pri čemu ga oštećuje! Nikada nemojte potcenjivati mahovinu, alge i drugo takvo rastinje na svom krovu, jer odlaganje potrebnog  pranja može dovesti do oštećenja crepa i curenja vode na letve i grede pri čemu one počinju polako da trunu i propadaju.

Profesionalno čišćenje otkriva oštećena područja tako da se popravka može odmah izvršiti, čuvajući konstrukciju krova. Angažovanje profesionalaca za čišćenje krova je investicija u vaš dom.

Pranje krova nije posao "uradi sam", već je potrebna veština i znanje. Pokušaj držanja ravnoteže na krovu opasan je sam po sebi, pokušaj upravljanja snažnom mašinom za pranje pod pritiskom dok stojite na nagnutoj površini vrlo je težak poduhvat, a praktično nemoguć za one koji nemaju iskustva u tom polju. Pad sa krova može dovesti do ozbiljnih povreda, ako ne i smrtnih slučajeva.

Prilikom pregleda krova važno je da ne pokušavate sami da se popnete na vrh krova. Hodanje po krovu je već potencijalno opasno i za vas i za krov, a da u to ne ulazi klizava mahovina. Ovo važi i za čišćenje krova.

Angažujte stručnjake koji će pregledati i oprati vaš krov jer znaju koje mere predostrožnosti treba preduzeti ne samo za sigurnost sebe, već i za sigurnost krova da ne bi došlo do oštećenja. Profesionalno pranje krova vratiće nov izgled vašeg doma, uklanjajući nagomilanu čađ, prljavštinu, mahovinu i druge ostatke. Crep će tada izgledati sveže i živopisno, tako da ceo vaš dom deluje čistije i novije.

Vaš krov štiti vas i vaše stvari od svih vremenskih nepogoda tokom cele godine, s obzirom na vrednost i važnost vašeg doma, vodite računa o tome!

KATEGORIJE

  • CREP, KROVNE TABLE
    Profesionalne usluge sanacije crepa u vidu pranja, impregnacije i farbanja