PLOTING
PLOTING
11211 BEOGRAD-BORČA, SRB
PUT ZA OVČU 75

064 6592 199
064 6592 198

PLOTING

Osnovna delatnost firme PLOTING d.o.o su bravarski radovi u građevinarstvu, odnosno izrada i ugradnja panelnih ograda, kapija, nadstrešnica, gelendera i slično. Pored osnovne delatnosti, firma se bavi isporukom i ugradnjom sistema za kontrolu pristupa industrijskim objektima.

Tim čine inženjeri sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj delatnosti, koji su svakodnevno na usluzi potencijalnim klijentima radi postizanja optimalnih rešenja.

Pored izvođenja radova, PLOTING je u mogućnosti da ponudi i tehničko savetovanje radi pronalaska rešenja za potrebe svojih klijenata, projektovanje, a potom i izvođenje istih. Rukovodeći tim ljudi prati bravarski pogon sačinjen od sertifikovanih varilaca sa dugogodišnjim iskustvom. Firma prati svetske trendove i u svojoj proizvodnji koristi nove tehnologije u vidu sečenja limova laserom, čime se postižu maksimalni rezultati u pogledu estetike i funkcionalnosti.

Gotovo sav materijal koji isporučuje je antikorozivno zaštićen toplim cinkovanjem prema DIN EN ISO 1461 normi, koja podrazumeva potapanje elemenata u kade sa vrelim cinkom, što čini najbolju zaštitu protiv korozije. Elementi su, nakon toplog cinkovanja, obično završno plastificirani najkvalitetnijim bojama renomiranih evropskih proizvođača, koje poseduju UV zaštitu. Ceo ovaj proces čini da proizvodi pored estetskog kvaliteta budu i antikorozivno zaštićeni preko 20 godina. Kontrola kvaliteta je nešto čemu se posvećuje najveća pažnja.

PLOTING ponuda:

  • Panelne ograde - visokog kvaliteta, prilagodive svim vrstama terena za ograđivanje kako kućnih tako i industrijskih parcela, objekata i sportskih terena.
  • Kapije - pešačke, dvokrilne, klizne, samonosive.
  • Kontrola pristupa - motori za kapije, automatske rampe, barijere, rotirajuća vrata, uređaji za kontrolu pristupa, potapajući stubovi.