PRIJAVA-468X60-BANNER

Mobilni električni kompresor sa promenljivom brzinom - Atlas Copco E-air

20.07.2022. | Gradjevinarstvo.rs

U svom asortimanu E-Air, Atlas Copco poseduje nekoliko mobilnih električnih vazdušnih kompresora sa varijabilnom brzinom (VSD): kapaciteta od 3,6 do 31,2m3/min. Ovi plug & play kompresori na električni pogon su idealno rešenje kada radite u zoni niske emisije.

E-Air vazdušni kompresori

E-Air vazdušni kompresori (Foto: CP SRB Pneumatic)

Odsustvo dizel emisija, u kombinaciji sa niskim nivoom buke (do 61dB(A)), čini kompresore iz E-Air asortimana savršenim za podzemne aplikacije kao što su rudarstvo ili tunelogradnja, kao i za druge aplikacije: peskarenje, pneumatski transport betona i maltera, rad sa pneumatskim alatima... Poseduje sistem pametnih utičnica različite amperaže ali i frekventno regulisan elektromotor. Uz to, lakši je od 750kg pa je jednostavan i lak za prenošenje.

Nova serija VSD E-Air sadrži Atlas Copco sistem PACE (pritisak prilagođen preko kognitivne elektronike). Ovo omogućava korisnicima da kontrolišu pritisak između 5 i 12 bara, u preciznim koracima od 0,1 bara, i na taj način podese protok do optimalnog nivoa potrebnog za njihovu primenu. Dakle, jedan kompresor može da se nosi sa različitim poslovima za koje bi ranije bilo potrebno više kompresora.

Sa E-Air kompresorima postižete i do 50% uštede u operativnim troškovima u poređenju sa dizel kompresorima. Efikasnost je dodatno potpomognuta optimalnom kombinacijom pogona sa promenljivom brzinom i motora sa permanentnim magnetom. Konačno, ovi kompresori nude mnoge funkcije koje su potrebne u teškim okruženjima.

Kompletan asortiman VSD električnih kompresora možete pronaći u ponudi CP SRB Pneumatic.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...
Dragan 06.07.2022.
Šta je pojednostavljeno kad imate "prikačen...

;