INFONET-468X60-BANNER

Mobilni električni kompresor sa promenljivom brzinom - Atlas Copco E-air

20.07.2022. | Gradjevinarstvo.rs

U svom asortimanu E-Air, Atlas Copco poseduje nekoliko mobilnih električnih vazdušnih kompresora sa varijabilnom brzinom (VSD): kapaciteta od 3,6 do 31,2m3/min. Ovi plug & play kompresori na električni pogon su idealno rešenje kada radite u zoni niske emisije.

E-Air vazdušni kompresori

E-Air vazdušni kompresori (Foto: CP SRB Pneumatic)

Odsustvo dizel emisija, u kombinaciji sa niskim nivoom buke (do 61dB(A)), čini kompresore iz E-Air asortimana savršenim za podzemne aplikacije kao što su rudarstvo ili tunelogradnja, kao i za druge aplikacije: peskarenje, pneumatski transport betona i maltera, rad sa pneumatskim alatima... Poseduje sistem pametnih utičnica različite amperaže ali i frekventno regulisan elektromotor. Uz to, lakši je od 750kg pa je jednostavan i lak za prenošenje.

Nova serija VSD E-Air sadrži Atlas Copco sistem PACE (pritisak prilagođen preko kognitivne elektronike). Ovo omogućava korisnicima da kontrolišu pritisak između 5 i 12 bara, u preciznim koracima od 0,1 bara, i na taj način podese protok do optimalnog nivoa potrebnog za njihovu primenu. Dakle, jedan kompresor može da se nosi sa različitim poslovima za koje bi ranije bilo potrebno više kompresora.

Sa E-Air kompresorima postižete i do 50% uštede u operativnim troškovima u poređenju sa dizel kompresorima. Efikasnost je dodatno potpomognuta optimalnom kombinacijom pogona sa promenljivom brzinom i motora sa permanentnim magnetom. Konačno, ovi kompresori nude mnoge funkcije koje su potrebne u teškim okruženjima.

Kompletan asortiman VSD električnih kompresora možete pronaći u ponudi CP SRB Pneumatic.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


West Balkans Machinery
TENGE-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;