PRIJAVA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Mobilni električni kompresor sa promenljivom brzinom - Atlas Copco E-air

20.07.2022. | Gradjevinarstvo.rs

U svom asortimanu E-Air, Atlas Copco poseduje nekoliko mobilnih električnih vazdušnih kompresora sa varijabilnom brzinom (VSD): kapaciteta od 3,6 do 31,2m3/min. Ovi plug & play kompresori na električni pogon su idealno rešenje kada radite u zoni niske emisije.

E-Air vazdušni kompresori

E-Air vazdušni kompresori (Foto: CP SRB Pneumatic)

Odsustvo dizel emisija, u kombinaciji sa niskim nivoom buke (do 61dB(A)), čini kompresore iz E-Air asortimana savršenim za podzemne aplikacije kao što su rudarstvo ili tunelogradnja, kao i za druge aplikacije: peskarenje, pneumatski transport betona i maltera, rad sa pneumatskim alatima... Poseduje sistem pametnih utičnica različite amperaže ali i frekventno regulisan elektromotor. Uz to, lakši je od 750kg pa je jednostavan i lak za prenošenje.

Nova serija VSD E-Air sadrži Atlas Copco sistem PACE (pritisak prilagođen preko kognitivne elektronike). Ovo omogućava korisnicima da kontrolišu pritisak između 5 i 12 bara, u preciznim koracima od 0,1 bara, i na taj način podese protok do optimalnog nivoa potrebnog za njihovu primenu. Dakle, jedan kompresor može da se nosi sa različitim poslovima za koje bi ranije bilo potrebno više kompresora.

Sa E-Air kompresorima postižete i do 50% uštede u operativnim troškovima u poređenju sa dizel kompresorima. Efikasnost je dodatno potpomognuta optimalnom kombinacijom pogona sa promenljivom brzinom i motora sa permanentnim magnetom. Konačno, ovi kompresori nude mnoge funkcije koje su potrebne u teškim okruženjima.

Kompletan asortiman VSD električnih kompresora možete pronaći u ponudi CP SRB Pneumatic.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


BAUDER-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 05.06.2023.
Šta bi sa korupcijom po opštinama gde se ne...
Gradjevinarstvo.rs 26.05.2023.
Mogu da se mešaju sa epoksidnim smolama. Za...
Дејан 24.05.2023.
Да ли ваши пигменти могу да се мешају са еп...
Sloba 22.05.2023.
Lepi planovi ali nikad više. Idemo na Taru.
Konstruktor 17.05.2023.
Kolege, imajuci visedecenjsko iskustvo iza ...

;