MAKSAL-LINE
MAKSAL-LINE
11050 BEOGRAD, SRB
RADOJKE LAKIĆ 6

011 2412 266
011 4078 421
064 1277 581
011 2412 266
KOSTA DENIĆ

MAKSAL-LINE

Preduzeće MAKSAL-LINE d.o.o., sa sedištem u Beogradu, ovlašćeni je distributer FESTOOL proizvoda u Srbiji od 2013.godine. Uspešno posluje više od četiri godine. Veoma širok asortiman od ručnog alata do velikih mašina, rezervnih delova i dodataka koji doprinose da se posao savršeno obavi, kao i kvalitet na prvom mestu, izdvaja ovu firmu od ostalih. Rotacione brusilice, brusilice za zidove, potezni ger, cirkulari, usisivači, samo su jedni od mnoštvo proizvoda koje nudi.

Biti brži i produktivniji, izbeći prazne hodove, umanjiti broj ponovljenih poslova je njihov moto. Na primer, pomoću „FastFix“ i plug-it priključaka dolazi se do najjednostavnije i najbrže zamene alata i kraćeg vremena opremanja.

U asortimanu pored dobro poznatog nemačkog brenda, nalaze se i proizvodi takođe nemačke kompanije BESSEY - čelik i alat za stezanje i sečenje. Jedinstveno pozicioniranje BESSEY kompanije kao proizvođača i čelika i alata, osigurava značajne prednosti u odnosu na konkurenciju jer postoji sigurnost u kvalitet čelika upotrebljen prilikom izrade BESSEY alata.

Posebno se izdvajaju proizvodi kompanije SATA, vodećeg proizvođača pištolja za farbanje u auto, drvnoj i metalskoj industriji.  U ponudi se nalaze lakirerski pištolji kako za završno lakiranje tako i za filere i podloge. Izrađuju se u HVLP, RP i klasičnoj visokopritisnoj varijanti. U ponudi se nalazi i oprema za zaštitu disajnih organa i izloženih delova tela kao što su: maske, viziri, kombinezoni, ovlaživači itd.