PRIJAVA-468X60-BANNER
MAREX
MAREX
1290 GROSUPLJE, SLO
GASILSKA CESTA 27

+386 1 7888 350
MARJAN JARC

MAREX

Preduzeće Marex specijalizovani je dobavljač kompletnih rešenja na području tehnološke opreme za izradu krovopokrivačkih elemenata i krovnih sistema. Marex nudi kompletnu opremu za industrijsko savijanje i sečenje lima, izradu elemenata za klimatizaciju i skladištenje lima.

U bogatom prodajnom programu nudi i lasersko sečenje lima i štancovanje lima sa kotura, kao i informacionu podršku integrisanoj tehnološkoj opremi koja je u skladu s konceptima »Industrija 4.0«. Prodajni program Marex obuhvata celokupan asortiman za trgovinu i industriju, koji svojim kupcima nudi više od 25 godina.

Marex posvećuje pažnju svojim klijentima otkako su započeli svoje poslovanje, od vremena kada su koristili samo ručne alate, preko razdoblja rasta, do prelaska na industrijski način poslovanja, za koji nudi rešenja za industrijski način proizvodnje, uključujući željeni stepen automatizacije. Posluje u domaćem i međunarodnom okruženju, pa je osim Slovenije najprisutniji na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

U procesu prodaje tehnološke opreme kupcima, na temelju dugogodišnjih iskustava, Marex može ponuditi celokupna rešenja integracije pojedinih mašina u funkcionalne sisteme koji su međusobno povezani naprednim industrijskim informacionim sistemima i uključuju sve prodajne, proizvodne i postprodajne procese.

Za sve mašine iz svog prodajnog programa Marex obezbeđuje servisne usluge sa svojom servisnom ekipom, koja zbog stalnog usavršavanja osigurava pouzdan rad mašina kod klijenata čime rizike ometanja proizvodnje smanjuje na najniži nivo.

Rešenja koja nudi Marex uključuju kvalitetne i vodeće robne marke, s ciljem obezbeđivanja najbolje kompletne ponude za kupca.