PRIJAVA-468X60-BANNER
LIFTOVI TORANJ
LIFTOVI TORANJ
11223 BEOGRAD-BELI POTOK, SRB
FRICKA LOHA 14

011 3907 244
011 3906 356

LIFTOVI TORANJ

Preduzeće Liftovi Toranj d.o.o. je osnovano 1994. godine i od samog početka osnovna i jedina delatnost preduzeća je servisiranje, održavanje, remont starih i montaža novih liftova svih namena.

Liftovi Toranj je u osnovi društvo ograničene odgovornosti u privatnoj svojini sa sedištem u Beogradu u Ulici Fricka Loha 14. Lepeza proizvoda i usluga koje nude je pažljivo konstruisana da bi odgovorila na sve konkretne zahteve.

Tim od 19 zaposlenih čini dobro obučena ekipa montera i servisera i garantuju pre svega kvalitetnu montažu u dogovorenom roku. Nakon dobijanja svih dozvola za puštanje lifta u rad, ekipe servisera firme Liftovi Toranj obezbeđuju dugotrajan i pouzdan rad instalirane opreme.

Usluge koje pružaju obuhvataju sve što je potrebno za efikasno i kvalitetno obavljanje svakog posla vezanog za njihovo polje poslovanja.

Ključ njihovog uspeha leži u iskustvu, kvalitetu i kavntitetu odrađenih poslova a polje gde bi predstavljali dobrog poslovnog partnera je u održavanju (popravke i servisiranje) postojećih liftova ali i remonta starih liftova. Trenutno održavaju liftove različitih namena kod Gradskog stambenog preduzeća i kod privatnih investitora.

Što se tiče remonta  postojećih liftova kadrovski i tehnički su potpunosti osposobljeni za remonte svih tipova liftova (veće popravke, revitalizacija, modernizacija i potpuna rekonstrukcija, odnosno generalne popravke).

Dobro opremljene ekipe sa dugogodišnjim iskustvom i odličnim poznavanjem kako opreme koju montiraju tako i opreme drugih proizvodjača obavljaju redovno mesečno održavanje liftova, po potrebi i pozivu 24č su dostupne za hitne intervencije na koje izlaze za najkraće moguće vreme.

Trude se da njihovi timovi budu posvećeni klijentima, njihovim zahtevima, kao i rešavanju svih tehničkih mogućnosti.