INFONET-468X60-BANNER

Kako napraviti svoj dom iz snova?

19.07.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Da li razmišljate o izgradnji sopstvenog doma, mesta koje je samo vaše, i njegovom uređenju kao iz mašte? Mnogo je prepreka ka izgradnji sopstvenog doma, naročito u moderno doba, kada se kriza u svim aspektima života sve više oseti. Za podstrek za izgradnju doma ponekad fali samo malo nečije podrške, a nju nije lako dobiti. Čak i tokom same izgradnje dešava se da se ne uradi dobro kalkulacija materijala, promeni se cena na tržištu, ili se jednostavno dese neke nepredviđene okolnosti. Tada sav trud i ulaganje može pasti u vodu, ako nema sredstava da se završi gradnja. Isto se dešava i sa renoviranjem. Maštanje da se dom učini lepšim, fukcionalnijim, ali ono što koči je nedostatak novca, materijala, a ponekad i motivacije kada se zna koliko je teško nabaviti sav materijal i početi sa radom.

Najlakši način da se prevaziđu ovakvi problemi je da se uzme kredit za izgradnju ili renoviranje doma, međutim, ni to danas nije lako dobiti. Banke konstantno traže nove uslove koji se ne mogu ispuniti.

Ako je ovo problem, pravo rešenje su – Lafarge krediti „Moj Dom“. Krediti „Moj dom“ predstavljaju nov način prodaje građevinskog materijala na stovarištima širom Srbije, pomoću kojih je građanima omogućena kupovina građevinskog materijala putem kredita koji imaju jednu veliku prednost - mogu se realizovati direktno na stovarištima, a krediti sa periodom otplate 12 meseci su potpuno oslobođeni kamate i troškova odobrenja. Ova vrsta kredita se odobrava do maksimalnog iznosa od 350.000 dinara. Za one kojima je potreban veći iznos, postoje krediti „Moj dom plus“ koji se odobravaju do visine od 1.500.000 dinara, sa periodom otplate 36, 48 i 60 meseci.

Uz minimalnu proceduru i maksimalnu podršku, krediti za kupovinu građevinskog materijala dostupni su širom Srbije, omogućavajući na taj način svim građanima da pod povoljnim uslovima obezbede građevinski, i drugi potreban material za izgradnju i renoviranje svog doma.

Sve dodatne informacije o kreditima i lokacijama na kojima se mogu dobiti, kao i koliko će rata kredita tačno iznositi, može se pronaći na internet stranici lafargemojagradnja.rs.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


LAFARGE-300X250-BANNER
MAKSPLAST-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;