INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

"Metalka Majur" ponudila novo rešenje sklopki za kupatilo

11.08.2009.

SklopkaPosle početka prodaje druge verzije sklopki za kupatilo koja je na tržište plasirana početkom ove godine, "Metalka Majur" registrovala je pritužbe kupaca na otežan način montaže.

Po analizi problema Služba razvoja "Metalke Majur", u veoma kratkom roku razvila je treću verziju čija je proizvodnja i prodaja počela poslednje nedelje jula, saopšteno je iz te kompanije.

Poslednja verzija sklopki za kupatilo biće jasno označena nalepnicama na zbirnoj kutiji i kesici za pojedinačno pakovanje proizvoda, sa natpisom "Novi podsklop", kako bi kupci jasno uočili poslednju verziju koja rešava uočene probleme i donosi nova poboljšanja. Svi proizvodi sa datumom proizvodnje od 27.07.2009. godine biće najnovija i najkvalitetnija verzija.

Nove sklopke za kupatilo imaju novi podsklop: novo keramičko telo sa ojačanim mestima na kojima je moglo doći do pucanja keramike usled prejakog stezanja vijaka, kao i nove kontakte koji obezbeđuju siguran i pouzdan spoj provodnika sa podsklopom.

Pored toga, kontakti za tinjalice su šemirani, tj. isporučuju se već povezani odgovarajućim provodnicima što će instalaterima olakšati i ubrzati rad. Cena proizvoda ostaće nepromenjena, stoji u saopštenju "Metalke Majur".

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;