INFONET-468X60-BANNER

Balkansko inženjersko takmičenje od 8. do 11. maja u Nišu

07.05.2014. | Gradjevinarstvo.rs

U Nišu će od 8. do 11. maja biti održano Balkansko inženjersko takmičenje, drugi nivo evropskog BEST inženjerskog takmičenja. Nadmetanje je namenjeno pobedničkim ekipama lokalnih takmičenja, koja su prethodno održana u Mostaru, Beogradu, Podgorici, Skoplju i Nišu, a na probu će biti stavljena njihova znanja iz oblasti tehnike, kao i timski rad, komunikacija, kreativnost pri čemu se zahtevi takmičenja formulišu tako da ne favorizuju nijedan obrazovni profil.

EBEC (European BEST Engineering Competition) je evropsko takmičenje namenjeno budućim inženjerima, koje se svake godine održava i to na 3 nivoa – lokalno, regionalno i evropsko. Samo takmičenje se odvija u dve kategorije: timski dizajn i studija slučaja. Pobednici lokalnih rundi se plasiraju na regionalno, a pobednici regionalnih takmičenja će imatu priliku da se nadmeću u finalnoj rundi koja će se ove godine održati u Rigi.

Ovo je treće po redu Balkansko inženjersko takmičenje "EBEC Balkan", a prvo koje se organizuje u Nišu. Cilj organizacije događaja je da pruži studentima priliku da prikažu svoje znanje iz oblasti tehnike i da se istaknu u odnosu na svoje inostrane kolege.

Više informacija pogledajte na zvaničnom sajtu takmičenja.

Takmičenje organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;