IZOLACIJA-468X60-BANNER

Vlasotince oprema industrijsku zonu

07.06.2013. | E-kapija

U opštini Vlasotince preključe je predstavljeno sedam projekata, koji će biti uvršteni u petogodišnji plan kapitalnih investicija opštine.

Kako je objavljeno na opštinskom sajtu, ti projekti su infrastrukturno opremanje industrijske zone Vlasotince, škola u prirodi sa pratećom infrastrukturom (za specijalno fizičko vežbanje dece i omladine sa posebnim potrebama), zelena ostrva u seoskim naseljima, izgradnja i rekonstrukcija vodovoda u seoskim mesnim zajednicama, dogradnja i adaptacija objekta hitne pomoći i laboratorije.

Svaki projekat je predstavljen kroz ciljeve, očekivane rezultate, faze implementacije i izvore finansiranja. Detalji o ovim i drugim projektima, obuhvaćeni petogodišnjim Planom kapitalnih investicija, biće objavljeni i na Internet prezentaciji opštine Vlasotince, saopšteno je.

Tehničku podršku opštini Vlasotince, za izradu Plana kapitalnih investicija i Programskog budžeta, finansiraju Evropska unija i Vlada Švajcarske, preko Programa evropskog partnerstva sa opštinama EU PROGRES.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ODRŽIVA-ARHITEKTURA-300X120-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Irena 30.09.2022.
Svaka cast, pozeljno sto vise slicnih ideja...
Jelena 29.09.2022.
Divne su! Ja sam ove godine kupila platneni...
DARKO 26.09.2022.
Šta je sa pasarelom kod Ada mola? Da li su ...
slavica 24.09.2022.
Konačno jedno stručno objašnjenje, čestitam...
Sky 19.09.2022.
Ako za ovo treba arhitekti veštačka intelig...

;