INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Vlasotince oprema industrijsku zonu

07.06.2013. | E-kapija

U opštini Vlasotince preključe je predstavljeno sedam projekata, koji će biti uvršteni u petogodišnji plan kapitalnih investicija opštine.

Kako je objavljeno na opštinskom sajtu, ti projekti su infrastrukturno opremanje industrijske zone Vlasotince, škola u prirodi sa pratećom infrastrukturom (za specijalno fizičko vežbanje dece i omladine sa posebnim potrebama), zelena ostrva u seoskim naseljima, izgradnja i rekonstrukcija vodovoda u seoskim mesnim zajednicama, dogradnja i adaptacija objekta hitne pomoći i laboratorije.

Svaki projekat je predstavljen kroz ciljeve, očekivane rezultate, faze implementacije i izvore finansiranja. Detalji o ovim i drugim projektima, obuhvaćeni petogodišnjim Planom kapitalnih investicija, biće objavljeni i na Internet prezentaciji opštine Vlasotince, saopšteno je.

Tehničku podršku opštini Vlasotince, za izradu Plana kapitalnih investicija i Programskog budžeta, finansiraju Evropska unija i Vlada Švajcarske, preko Programa evropskog partnerstva sa opštinama EU PROGRES.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;