INFONET-468X60-BANNER

Beogradski sajam predstavio Sajam građevinarstva

08.04.2013. | Gradjevinarstvo.rs

Beogradski sajam će od 16. do 20. aprila 2013. godine organizovati vodeći sajamski susret u građevinskoj industriji regiona jugoistočne Evrope – SEEBBE, najvažnije mesto okupljanja profesionalaca iz građevinske industrije.

Sve kompanije čije ime nešto znači u građevinarstvu su prisutne na ovoj strukovnoj smotri koja je izrasla u najveću priredbu Beogradskog sajma. Ovo je i najveći i najvažniji sajam građevinarstva u regionu, značajniji čak i od onih koje organizuju države iz regiona koje su članice Evropske unije.

Izlaganje na ovoj specijalizovanoj manifestaciji tradicionalni izlagači, kojih svake godine ima preko 80 odsto od ukupnog broja izlagača, smatraju najekonomičnijim načinom da se susretnu sa starim, ali i potencijalnim kupcima za koje nisu znali.

Broj prijavljenih izlagača je do ovog trenutka prešao šest stotina, od čega je trećina iz inostranstva. Primetno je povećano interesovanje izlagača iz inostranstva. Popunjeni su veći deo svih hala, kao i najatraktivnije pozicije na otvorenom izložbenom prostoru. Osim već tradicionalnih nacionalnih izložbi Italije, Turske, Hrvatske, Mađarske i Slovenije, najavljene su izložbe Rumunije, Tajvana i, po prvi put, nastup nemačke pokrajine Hessen u hali 4.

Posetioci, koji dolaze ne samo iz Srbije, već svake godine sve više iz zemalja regiona, imaju mogućnost da uživo vide eksponate, da ih dodirnu i prisustvuju njihovim demonstracijama, ali i da ih uporede sa konkurencijom.

Očekujemo veliku posetu stručnjaka iz okolnih zemalja. Profesionalci ovaj Sajam doživljavaju kao centralno mesto okupljanja građevinske struke i platformu za prezentaciju inovacija. Na ovoj prestižnoj manifestaciji se saznaju trendovi na tržištu, upoznavaju se novi proizvodi, postupci i procesi bez kojih nema jačanja konkurentnosti i produktivnosti.

U tim interaktivnim odnosima između izlagača i posetilaca, u dijalogu stručnjaka, nastaju ideje za inovacije i zbog toga je Sajam SEEBBE mesto susreta pokretača koji vuku napred celokupnu građevinsku delatnost.

Sagradite svoj poslovni uspeh na sajmu građevinarstva od 16. do 20. aprila.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


SION NET
SION NET
NOVI BEOGRAD
www.sionnet.rs

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

VUEKO
VUEKO
NOVI SAD
www.vueko.net

CLIVERE
CLIVERE
BEOGRAD-ZEMUN
www.clivere.com

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;