IZOLACIJA-468X60-BANNER

Plan za preuređenje centra Subotice konačno odbačen

07.03.2013. | Politika

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić izjavio je da će biti obustavljena javna rasprava o Nacrtu plana generalne regulacije centra grada i da će se predsednik Komisije za planove Nebojša Janjić povući sa te funkcije, a cela komisija biće zamenjena stručnim licima.

Dulić je na konferenciji za novinare rekao da je odložena javna sednica Komisije za planove, zakazana za 14. mart, dok se ne usaglase stavovi gradske uprave.

- Potrebno je stopirati i preispitati nacrt plana generalne regulacije užeg i šireg centra grada, kao i ostale delove detaljne regulacije koji su već prošli javnu raspravu – kazao je Dulić.

Građani Subotice su 19. februara na javnoj raspravi zatražili da se odbaci regulacioni plan, kojim je navodno predviđeno rušenje više od 1.000 kuća u centru Subotice.

Docentkinja na Građevinskom fakultetu u Subotici Viktorija Aladžić rekla je da građani nisu dobili odgovor na pitanje koliko je kuća predviđeno za rušenje, iako se uvidom u plan vidi da je predviđeno rušenje velikog broja privatnih kuća.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;