INFONET-468X60-BANNER

Uređen međublokovski prostor u Bloku 1 na Bežanijskoj kosi

11.01.2013. | E-kapija

Radnici "Zelenila" dovršili su uređenje međublokovskog prostora u Bloku 1 na Bežanijskoj kosi, između ulica Nedeljka Gvozdenovića, Magelanove i Ivana Ribara, koji je krajem protekle godine dobio sve karakteristike modernog parka.

U prvoj fazi radova, do kraja jula, izgrađeno je dečje igralište sa prilaznim stazama, dok je u drugoj fazi urađen kutak za miran odmor i postavljena teretana na otvorenom.

Izgrađeno dečje igralište potpuno je pokriveno specijalnom gumenom podlogom za bezebedno korišćenje dečjih sprava, a radnici "Zelenila" u svojim radionicama izradili su i postavili dva tobogana, dve penjalice, ljuljašku sa dva sedišta, tri klackalice, dve dvostruke kvadratne penjalice sa duplom ljuljaškom i dve vrteške.

U drugoj fazi radova urađena je teretana na otvorenom sa pet rekvizita za vežbanje, ispod kojih je takođe postavljena gumena podloga. Nedaleko od teretane, za najstarije sugrađane, izgrađen je i tzv. kutak za miran odmor sa dva stola za šah, gde su postavljena četiri polja za igru.

Uz parkovske rekvizite, staze, stepeništa i klupe, prostor u Blok 1 oplemenjen je sa više od 70 četinara i lišćara, a ceo prostor dobio je i novi travnjak.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;