INFONET-468X60-BANNER

Prvi put na tržištu transformatori "šindra"

14.05.2009. | Tanjug

Kompanija "ABS Minel Trafo" predstavila je na Sajmu tehnike trofazne transformatore "šindra former" sa delta jezgrom, koji se prvi put pojavljuju na tržištu Srbije. Predstavnici kompanije su istakli da su ti transformatori su manji, lakši, energetski efikasniji i sa manjim nivoom buke od svih drugih transformatora na našem tržištu.

Pored toga, kompanija "ABS Holdings" je na Sajmu tehnike prvi put predstavila i novi proizvod svoje članice "ABS Minel FEPO" iz Zrenjanina - kompaktnu betonsku trafo stanicu.

Reč je o trafo-stanici nove generacije sa kućištem napravljenim od armiranog i vibriranog betona sa osnovom koja se ukopava u podlogu. U odnosu na klasične montažne betonske trafo stanice, proizvod je kompaktniji, ekonomičniji, mobilniji, pogodan za montažu na nepristupačnim terenima i s dužim vekom trajanja.

ABS Holdings je međunarodna grupa kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja elektroenergetske opreme za trafo stanice, izgradnja energetskih postrojenja, blokova termo i hidrocentrala, automatizacija tehnoloških i električnih procesa i pružanje kompletnih rešenja po sistemu "ključ u ruke".

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;