INFONET-468X60-BANNER

Platforma za rad na visini do 28 metara

27.04.2009. | eKapija

Kompanija "Palfinger Srbija", koja se bavi plasmanom, ugradnjom i servisom dizalica i proizvodnjom kamionskih nadgradnji, prvi put je na Međunarodnom sajmu građevinarstva predstavila platformu za rad na visini do 28 metara.

- Osim dizalica i dodatne opreme iz "Palfinger" programa čiji smo zastupnici, na sajmu izlažemo i kiper naše poizvodnje koji je napravljen od "hardox" lima koji je otporan na habanje i ima veliku tvrdoću. Izložili smo i novi specifičan kamion koji ima kiper, dizalicu i uređaj za pražnjenje kanti, a koji smo napravili za klijenta koji se bavi prevozom životinjskog otpada – rekao je na Beogradskom sajmu Vladimir Simonović, direktor "Palfinger Srbija".

Simonović je rekao da u "Palfinger Srbija" osmišljavaju kamion na zahtev kupca, a koje će elemente imati zavisi od njegove delatnosti. Do sada su najviše sarađivali sa elektroprivredom, komunalnim preduzećima, preduzećima koja skupljaju gvožđe, strugarama, šumarskim gazdinstvima, građevinskim firmama, stovarištima građevinskog materijala.

"Palfinger Srbija" je i zastupnik "Hetronic" proizvoda u koje spadaju radio-daljinski komande za hidraulične, građevinske i mostne kranove i autodizalice. "Palfinger Srbija" ih ugrađuje, servisira i prodaje rezervne delove.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;