IZOLACIJA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Italijani zainteresovani za srpsko tržište nekretnina

07.06.2012. | Tanjug

Na sajmu nekretnina i investicija EIRE u Milanu, koji se održava od 5. do 7. juna, veliki broj italijanskih investitora je zainteresovan za ulaganje u Srbiju.

Predstavnik BELRE međunarodnog Sajma nekretnina i investicija, koji će biti održan 29. i 30. oktobra u Beogradu Dušica Gaković je izjavila je da su učesnici sajma u Milanu izrazili zainteresovanost za srpsko tržište.

''BELRE" kao događaj ima mogućnosti da ove godine privuče veći broj italijanskih kompanija jer svi učesnici sajma sa kojima smo razgovarali imaju u planu da u narednom periodu posete Srbiju i istraže mogućnosti za investiranje, navela je ona.

Gakovićeva je ukazala na to da konstantan rad Agencija za strane investicije i promociju izvoza (SIEPA) na promociji Srbije, status kandidata za ulazak u EU, aktuelne investicije velikih italijanskih firmi, Fiata i Benetona, uticale su da veći broj italijanskih kompanija razmatra ulazak na srpsko tržište.

Prema njenim rečima, predstavnici SIEPA su istakli da je, iako je sajam manji u odnosu na prošlogodišnji, interesovanje italijanskih kompanija za ulaganje u Srbiju u porastu, kao i da se najviše interesuju za ulaganje u tržne centre.

Međunarodni sajam nekretnina i investicija (BELRE) će u oktobru na Beogradskom sajmu okupiti domaće i strane investitore, graditelje, projektante i konsultante.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;