INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

"Siemens" predstavlja planove razvoja za fabriku u Subotici

13.03.2012. | Tanjug

"Siemens" fabrika u Subotici, najznačajniji domaći proizvođač električnih mašina i pretvarača koji se primenjuju u oblasti obnovljivih izvora energije, investira u proširenje proizvodnih kapaciteta i u proizvodnju novog tipa generatora i time otvara nova radna mesta.

Tim povodom će rukovodstvo "Simensove" fabrike u Subotici u sredu, 14. marta predstaviti planove razvoja, navodi se u saopštenju te kompanije i dodaje da je, zahvaljujući kvalitetu proizvoda, stručnosti zaposlenih i postignutim rezultatima, centrala "Siemensa" odlučila da proces proizvodnje novog tipa generatora za vetro elektrane realizuje baš u "Siemens" fabrici u Subotici.

Kao "reprezentativan primer ovog segmenta srpske privrede koji Srbiju postavlja na tehnološku mapu sveta, a kompaniju "Siemens" Beograd među prvih deset izvoznika u Srbiji", ova fabrika je dokaz uspešne primene principa energetske efikasnosti i ekološke odgovornosti.

Na konferenciji u Subotici će govoriti generalni direktor "Siemensa" Beograd Tihomir Rajlić i direktor "Siemensove" fabrike u Subotici Ištvan Sekula.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;