"Siemens" predstavlja planove razvoja za fabriku u Subotici

13.03.2012. | Tanjug

"Siemens" fabrika u Subotici, najznačajniji domaći proizvođač električnih mašina i pretvarača koji se primenjuju u oblasti obnovljivih izvora energije, investira u proširenje proizvodnih kapaciteta i u proizvodnju novog tipa generatora i time otvara nova radna mesta.

Tim povodom će rukovodstvo "Simensove" fabrike u Subotici u sredu, 14. marta predstaviti planove razvoja, navodi se u saopštenju te kompanije i dodaje da je, zahvaljujući kvalitetu proizvoda, stručnosti zaposlenih i postignutim rezultatima, centrala "Siemensa" odlučila da proces proizvodnje novog tipa generatora za vetro elektrane realizuje baš u "Siemens" fabrici u Subotici.

Kao "reprezentativan primer ovog segmenta srpske privrede koji Srbiju postavlja na tehnološku mapu sveta, a kompaniju "Siemens" Beograd među prvih deset izvoznika u Srbiji", ova fabrika je dokaz uspešne primene principa energetske efikasnosti i ekološke odgovornosti.

Na konferenciji u Subotici će govoriti generalni direktor "Siemensa" Beograd Tihomir Rajlić i direktor "Siemensove" fabrike u Subotici Ištvan Sekula.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Suza 06.05.2021.
Kako se odrzavaju betonske kade?
Biljana 05.05.2021.
U mnogim zgradama u bg place se grejanje in...
Marko 05.05.2021.
Sve piše, osim kako i gde da se prijavimo.....
Vesna 04.05.2021.
Kako mogu da se prijavim za tu subvenciju k...
Ozrenka 03.05.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije na ...