INFONET-468X60-BANNER

"Siemens" predstavlja planove razvoja za fabriku u Subotici

13.03.2012. | Tanjug

"Siemens" fabrika u Subotici, najznačajniji domaći proizvođač električnih mašina i pretvarača koji se primenjuju u oblasti obnovljivih izvora energije, investira u proširenje proizvodnih kapaciteta i u proizvodnju novog tipa generatora i time otvara nova radna mesta.

Tim povodom će rukovodstvo "Simensove" fabrike u Subotici u sredu, 14. marta predstaviti planove razvoja, navodi se u saopštenju te kompanije i dodaje da je, zahvaljujući kvalitetu proizvoda, stručnosti zaposlenih i postignutim rezultatima, centrala "Siemensa" odlučila da proces proizvodnje novog tipa generatora za vetro elektrane realizuje baš u "Siemens" fabrici u Subotici.

Kao "reprezentativan primer ovog segmenta srpske privrede koji Srbiju postavlja na tehnološku mapu sveta, a kompaniju "Siemens" Beograd među prvih deset izvoznika u Srbiji", ova fabrika je dokaz uspešne primene principa energetske efikasnosti i ekološke odgovornosti.

Na konferenciji u Subotici će govoriti generalni direktor "Siemensa" Beograd Tihomir Rajlić i direktor "Siemensove" fabrike u Subotici Ištvan Sekula.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;