IZOLACIJA-468X60-BANNER

"Siemens" predstavlja planove razvoja za fabriku u Subotici

13.03.2012. | Tanjug

"Siemens" fabrika u Subotici, najznačajniji domaći proizvođač električnih mašina i pretvarača koji se primenjuju u oblasti obnovljivih izvora energije, investira u proširenje proizvodnih kapaciteta i u proizvodnju novog tipa generatora i time otvara nova radna mesta.

Tim povodom će rukovodstvo "Simensove" fabrike u Subotici u sredu, 14. marta predstaviti planove razvoja, navodi se u saopštenju te kompanije i dodaje da je, zahvaljujući kvalitetu proizvoda, stručnosti zaposlenih i postignutim rezultatima, centrala "Siemensa" odlučila da proces proizvodnje novog tipa generatora za vetro elektrane realizuje baš u "Siemens" fabrici u Subotici.

Kao "reprezentativan primer ovog segmenta srpske privrede koji Srbiju postavlja na tehnološku mapu sveta, a kompaniju "Siemens" Beograd među prvih deset izvoznika u Srbiji", ova fabrika je dokaz uspešne primene principa energetske efikasnosti i ekološke odgovornosti.

Na konferenciji u Subotici će govoriti generalni direktor "Siemensa" Beograd Tihomir Rajlić i direktor "Siemensove" fabrike u Subotici Ištvan Sekula.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


TOTPROMET-CHAMELEON-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...
Mig 23.12.2022.
Zašto ne povezati Zrenjanin sa postojećim a...
DARKO 23.12.2022.
Naravno da su bespravni investitori motivis...

;