IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

U projektu "20 ključeva" još četiri firme

29.04.2011. | eKapija

U Kongresnom centru Novosadsakog sajma juče su ugovore za primenu projekta "20 ključeva" potpisali Pokrajinski sekreatrijat za privredu, kompanija "Deloitte", Novosadski sajam, JP "Vojvodinašume", kompanija "Dijagonala" Novi Sad i JKP "Toplana" Zrenjanin.

Projekat se primenjuje, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, radi uspešnijeg poslovanja, bolje iskorištenosti resursa i kvalitetnije organizacije posla

- Sa velikim zadovoljstvom ove godine nastavljamo program "20 ključeva" iako nije lako i jednostavno pronaći firme koje se opredeljuju za ovakvu pomoćm - rekao je pokrajinski sekretar za privredu Ištvan Pastor i naglasio da nije u pitanju samo finansijska pomoć, već je i pitanje opredeljenja i istrajnosti firmi koje se za ovo opredele da projekat sprovedu do kraja.

- Zadovoljstvom mi je što smo projekat održali tri godine i što smo ove uspeli da obezbedimo 15 miliona dinara za podršku firmama koje se opredele, kao što su današnje pristupnice - istakao je Pastor.

Direktor razvoja poslovanja komanije "Deloitte" Vladimir Poznanić, je naglasio da je program usmeren ne da spašava firme od propasti, već da im pomogne da budu bolje, naglasivši da je primena programa i napredak merljiv već posle nekoliko meseci.

- Program je skup metoda za jačanje konkurentnosti, poboljšanje kvaliteta i smanjenje troškova u svim domenima poslovanja, a posebno je važno to što utiče na motivaciju i inovativnost zaposlenih što danas nije lako postići - rekao je Poznanić.

Član Izvršnog odbora Novosadskog sajma Bojan Gajić je posebno naglasio da je program "20 ključeva" značajan u ovom postranzicionom periodu u kom se nalazi Novosadski sajam kako bi se održao stečeni rejting i unapredilo poslovanje firme koja predstavlja i ugled grada Novog Sada.

Priključenje projektu potpisali su i direktor JP "Vojvodinašume" Marta Takač, direktor JKP "Toplana" Vladimir Tešić i osnivač komapnije "Dijagonala" Aleksandra Vojinov.

Program "20 ključeva" namenjen je malim, srednjim i velikim preduzećima u privatnom vlasništvu, kao i javnim preduzećima. On obuhvata 20 praktičnih i integrisanih metoda potrebnih za unapređenje konkurentnosti poboljšanjem proizvoda i usluga, njihovom bržom isporukom i uštedama u proizvodnji, što omogućava niže cene na tržištu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 24.11.2023.
Čini mi se da ne bi bila loša ni kombinacij...
DARKO 06.11.2023.
Na svake 2 godine ili pred izbore ista prič...
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...

;