INFONET-468X60-BANNER

Porodični dan u Alumil kompaniji

18.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Alumil kompanija je početkom septembra organizovala Porodični dan za sve zaposlene i članove njihovih porodica u krugu fabričkog kompleksa u Novoj Pazovi.

Porodični dan

Porodični dan (Foto: Alumil)

Događaj koji je okupio oko 400 odraslih i dece imao je bogat program koji je podrazumevao niz sportsko-rekreativnih aktivnosti, interaktivnih i zabavnih igrica i aktivacija za sve uzraste.

Takođe, svi zainteresovani mališani imali su priliku da obiđu proizvodne pogone i da se detaljnije upoznaju sa radnim mestom svojih roditelja.

Alumil Porodični dan, pored toga što je zabavna manifestacija, predstavlja i savršenu priliku da se dodatno osnaži tim uz promociju porodičnih i kompanijskih vrednosti. Na događaju su svi imali priliku da se zajedno druže, smeju i stvaraju lepe uspomene.

Kompanija Alumil koja se bavi proizvodnjom aluminijumskih sistema osnovana je pre više od 20 godina. Sve do danas kompanija beleži kontinuirani rast i razvoj za šta su zaslužni njihovi zaposleni. Kao zahvalnost zaposlenima za sve postignute dosadašnje uspešne rezultate, kompanija je organizovala manifestaciju Porodični dan i još jednom pokazala koliko je važna briga o zaposlenima i njihovim porodicama, kao i negovanje timskog duha.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;