PRIJAVA-468X60-BANNER

Bauder - Obuke za hidroizolatere

04.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Bauder bavi se proizvodnjom hidro i termo izolacije za ravne i kose krovove. Poseduje 8 fabrika u Nemačkoj i jednu u Austriji, a proizvodi ove renomirane kompanije prodaju se u svim zemljama EU, kao i u Norveškoj i Srbiji iz koje se snabdeva i područje Crne Gore.

Bauder

Teorijska obuka (Foto: Bauder)

Pored proizvodnje i prodaje hidro i termo izolacije, Bauder svim kupcima, a prvenstveno izvođačima koji ugrađuju materijal ove kompanije, pruža tehničku podršku u vidu obuka za ugradnju.

U cilju edukacije, Bauder više puta godišnje organizuje po dve obuke: obuka za bitumen i obuka za ugradnju PVC i FPO membrana.

Učesnici i posmatrači na obukama su trenutni, ali i potencijalni kupci Bauder proizvoda - firme koje se bave isključivo ugradnjom hidroizolacije.

Praktični deo obuke

Nakon praktične obuke dobija se sertifikat (Foto: Bauder)

Obuke se sastoje od teoretskog i praktičnog dela, a samo učesnici praktičnog dela dobijaju Bauder sertifikat koji podrazumeva obučenost za ugradnju materijala ove kompanije.

14. i 15. septembra održane su obuke u Crnoj Gori, prikazane na fotografijama, u prostorijama distributera za Crnu Goru, firme Novi Volvox. Odaziv je bio dobar i prisustvovale su sve građevinske firme relevantne za ovo tržište. Bauder će nove obuke u Crnoj Gori održati početkom sledeće godine.

Što se Srbije tiče, nove obuke će biti organizovane u Nišu, u prvoj nedelji novembra. Namenjene su svim  izvođačima hidroizolacionih radova sa područja centralne i južne Srbije, a sve zainteresovane firme mogu se prijaviti za učešće putem telefona 064 8631 478.

Iz Baudera poručuju da je unapređenje odnosa sa profesionalcima iz oblasti hidro i termo ugradnje postulat koga se ova kompanija pridržava sve ove godine i samim tim se raduje svakom vidu buduće saradnje.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 24.11.2023.
Čini mi se da ne bi bila loša ni kombinacij...
DARKO 06.11.2023.
Na svake 2 godine ili pred izbore ista prič...
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...

;