INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Bauder - Obuke za hidroizolatere

04.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Bauder bavi se proizvodnjom hidro i termo izolacije za ravne i kose krovove. Poseduje 8 fabrika u Nemačkoj i jednu u Austriji, a proizvodi ove renomirane kompanije prodaju se u svim zemljama EU, kao i u Norveškoj i Srbiji iz koje se snabdeva i područje Crne Gore.

Bauder

Teorijska obuka (Foto: Bauder)

Pored proizvodnje i prodaje hidro i termo izolacije, Bauder svim kupcima, a prvenstveno izvođačima koji ugrađuju materijal ove kompanije, pruža tehničku podršku u vidu obuka za ugradnju.

U cilju edukacije, Bauder više puta godišnje organizuje po dve obuke: obuka za bitumen i obuka za ugradnju PVC i FPO membrana.

Učesnici i posmatrači na obukama su trenutni, ali i potencijalni kupci Bauder proizvoda - firme koje se bave isključivo ugradnjom hidroizolacije.

Praktični deo obuke

Nakon praktične obuke dobija se sertifikat (Foto: Bauder)

Obuke se sastoje od teoretskog i praktičnog dela, a samo učesnici praktičnog dela dobijaju Bauder sertifikat koji podrazumeva obučenost za ugradnju materijala ove kompanije.

14. i 15. septembra održane su obuke u Crnoj Gori, prikazane na fotografijama, u prostorijama distributera za Crnu Goru, firme Novi Volvox. Odaziv je bio dobar i prisustvovale su sve građevinske firme relevantne za ovo tržište. Bauder će nove obuke u Crnoj Gori održati početkom sledeće godine.

Što se Srbije tiče, nove obuke će biti organizovane u Nišu, u prvoj nedelji novembra. Namenjene su svim  izvođačima hidroizolacionih radova sa područja centralne i južne Srbije, a sve zainteresovane firme mogu se prijaviti za učešće putem telefona 064 8631 478.

Iz Baudera poručuju da je unapređenje odnosa sa profesionalcima iz oblasti hidro i termo ugradnje postulat koga se ova kompanija pridržava sve ove godine i samim tim se raduje svakom vidu buduće saradnje.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;