IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Alumil zeleni ambasadori realizovali ekološku inicijativu u Starim Banovcima

09.05.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Društvena odgovornost predstavlja jedan od osnovnih postulata poslovanja ALUMIL kompanije koji se realizuje kroz strateški postavljene aktivnosti, a sve u cilju brige o planeti, odnosno obezbeđivanju sigurnog "doma" i stvaranja bolje budućnosti za sve, a posebno za naredne generacije.

Tim volontera Alumil zelenih ambasadora nastavio je i ove godine promovisanje strategije održivog razvoja kompanije sprovođenjem inicijativa za zaštitu životne sredine.

U saradnji sa JKP Nova Pazova i Opštinom Stari Banovci zeleni ambasadori su 22. aprila realizovali akciju pošumljavanja na dečijem igralištu u Starim Banovcima.

Preko 50 volontera zajedno sa svojim porodicama doprinelo je stvaranju zelenijeg okruženja sađenjem 78 sadnica četinarskog i listopadnog drveća.

Za najmlađe volontere održana je i edukativna radionica od strane stručnih lica Dečije ekološke akademije kroz koju je detaljnije objašnjena važnost i značaj šuma, šumskih ekosistema i očuvanja prirode.

Inspirisani sloganom "Zemlja je naš dom" volonteri Zelenih ambasadora će nastaviti da preduzimaju akcije od velikog značaja kako bi realizovali misiju koja podrazumeva stvaranje zdravije i zelenije planete.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


BAUDER-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 26.05.2023.
Mogu da se mešaju sa epoksidnim smolama. Za...
Дејан 24.05.2023.
Да ли ваши пигменти могу да се мешају са еп...
Sloba 22.05.2023.
Lepi planovi ali nikad više. Idemo na Taru.
Konstruktor 17.05.2023.
Kolege, imajuci visedecenjsko iskustvo iza ...
Šef gradilišta 16.05.2023.
Srđane, verovatno si mlad statičar koji kor...

;