INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Alumil zeleni ambasadori realizovali ekološku inicijativu u Starim Banovcima

09.05.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Društvena odgovornost predstavlja jedan od osnovnih postulata poslovanja ALUMIL kompanije koji se realizuje kroz strateški postavljene aktivnosti, a sve u cilju brige o planeti, odnosno obezbeđivanju sigurnog "doma" i stvaranja bolje budućnosti za sve, a posebno za naredne generacije.

Tim volontera Alumil zelenih ambasadora nastavio je i ove godine promovisanje strategije održivog razvoja kompanije sprovođenjem inicijativa za zaštitu životne sredine.

U saradnji sa JKP Nova Pazova i Opštinom Stari Banovci zeleni ambasadori su 22. aprila realizovali akciju pošumljavanja na dečijem igralištu u Starim Banovcima.

Preko 50 volontera zajedno sa svojim porodicama doprinelo je stvaranju zelenijeg okruženja sađenjem 78 sadnica četinarskog i listopadnog drveća.

Za najmlađe volontere održana je i edukativna radionica od strane stručnih lica Dečije ekološke akademije kroz koju je detaljnije objašnjena važnost i značaj šuma, šumskih ekosistema i očuvanja prirode.

Inspirisani sloganom "Zemlja je naš dom" volonteri Zelenih ambasadora će nastaviti da preduzimaju akcije od velikog značaja kako bi realizovali misiju koja podrazumeva stvaranje zdravije i zelenije planete.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;