INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Reynaers Aluminium na BAU 2023

30.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Misija kompanije Reynaers Aluminium je da poveća vrednost zgrada i poboljša životno i radno okruženje ljudi širom sveta. To postiže zajedno sa svojim partnerima obezbeđivanjem inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja.

BAU 2023

Reynaers će predstaviti nova sistemska rešenja, integrisani spektar usluga i Reynaers Act (Foto: Reynaers Aluminium)

Posle četiri duge godine čekanja, konačno je vreme da se ponovo lično povežu na sajmu BAU 2023 u Minhenu. U Reynaersu vide BAU 2023 kao idealnu priliku da se okupe sa svim svojim partnerima i pomognu im da projekte podignu na što viši nivo. Posebno kada su u pitanju projekti koji moraju da ispune sve strože standarde održivosti.

Šta možete očekivati od Reynaers Aluminium na BAU 2023? Pored stručnog vođenja i prostranog štanda, predstaviće nova sistemska rešenja, integrisani spektar profesionalnih usluga i Reynaers Act, zvanični program održivosti Reynaers Grupe. Sve na atraktivnom i interaktivnom izložbenom štandu koji inspiriše posetioce iz svakog ugla.

Inovativni proizvodi i profesionalne usluge

Posetioci BAU, međunarodnog sajma arhitekture, građevinskog materijala i sistema u Minhenu, ove godine će moći da posete jedinstveni štand. Reynaers Aluminium i Forster, obe članice Reynaers Grupe, udružuju snage kako bi posetiocima pružile jedinstveni pogled na sve mogućnosti koje aluminijum i čelik mogu da ponude u građevinskom sektoru. Centralna tema ovogodišnjeg štanda su stalni napori Reynaers Grupe da oba građevinska materijala učini održivijim.

BAU

Posetite Reynaers u hali B1 na štandu 331 (Foto: Reynaers Aluminium)

Održiva gradnja

Prošle godine Reynaers Grupa je uvela strategiju održivosti "Reynaers Act" za narednih osam godina u kojoj se obavezuje na niz ambicioznih održivih ciljeva. Jedan od ciljeva je da omogući svojim kupcima da donose zelenije i energetski efikasnije izbore za svoje građevinske projekte.

Njihov tim već duže vreme vredno radi na pružanju što većeg broja mogućnosti ekoloških izbora i održivih rešenja. Na ovogodišnjem sajmu će predstaviti neke od novih funkcija koje će biti na raspolaganju njihovim partnerima.  

Najnoviji proizvodi sa kojima se posetioci mogu upoznati uključuju SlimWall 35 - minimalistički sistem zid zavesa i proširenje protivpožarnog asortimana: MasterLine 8 Fireproof Door, integrisana u postojeću ConceptWall 50 Fireproof fasadu. Ažurirana serija vrata SlimLine 38 sada dolazi u još tanjoj varijanti dizajna, dok novi MasterPatio vertikalni klizni sistem, kada se otvori, može da funkcioniše kao ograda u visokim zgradama bez terasa.

Pored ovih novih rešenja, na štandu ćete naći i već poznate, pouzdane Reynaers Aluminium sisteme kao što su HiFinity i ElementFacade.

Ekosistem usluga ove kompanije nudi integrisani spektar digitalnih alata, stručnu podršku i rešenja po meri koja omogućavaju profesionalcima da rastu na stabilan i izdržljiv način.

DigiTrace

Na BAU 2023 Reynaers Aluminium će predstaviti DigiTrace, svoj novi digitalni pasoš proizvoda, koji omogućava brz i lak pristup svim podacima o proizvodima datog sistema, od uputstava za (de)montažu i održavanje do mogućih sertifikata o održivosti. Skeniranjem QR koda na oznaci određenog elementa, krajnji korisnici i druge zainteresovane strane će moći da pristupe relevantnim i tačnim informacijama o proizvodu.

Možete lako proveriti sistem i tehničke karakteristike ili odmah pristupiti određenim dokumentima, kao što su uputstva za održavanje i CE pasoš (evropska inspekcijska oznaka za industrijsku robu). U budućnosti, DigiTrace će cirkularne podatke, kao što su materijali proizvoda, učiniti dostupnim. Kao rezultat toga, Reynaers Aluminium povećava svoju transparentnost u vezi sa materijalnim resursima, istovremeno omogućavajući zainteresovanim stranama da biraju sisteme na održiviji način.

Tačne informacije, baš kada su vam najpotrebnije - to je jedan od mnogih načina na koji Reynaers Aluminium olakšava život svim svojim partnerima

Reynaers Aluminium vas poziva da zajedno projektujete i gradite održive zgrade, jer samo tako možemo budućim generacijama da obezbedimo zdravu i bolju budućnost.

Posetite Reynaers Aluminium na sajmu BAU 2023 u Minhenu od 17. do 22. aprila 2023. Hala B1, štand 331.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;