BAU2023-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Novo doba povezanosti u segmentu kupatila

07.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Pametno i međusobno povezano: Kupatilo postaje digitalno, inteligentno, sigurno i efikasno.

Posetite LAUFEN na sajmu od 13. do 17. marta (Foto: Laufen)

LAUFEN, jedan od vodećih proizvođača rešenja za kupatila, započinje novu eru povezivanja. Voda postaje pametna i digitalna. Pridružite se budućnosti na vodećem svetskom sajmu kupatila i instalacija u Frankfurtu, u svetu kakvog ga vidi LAUFEN.

Izvrsna rešenja zahtevaju dobro organizovane interdisciplinarne timove i umrežavanje znanja i resursa. Kvalitet nastaje u dijalogu između dizajna i savršene izrade. Za stvaranje impresivnih kolekcija kupatila potrebna je interakcija između svih komponenti.

Iz jedinstvene perspektive kompanije LAUFEN povezanost se definiše kao kupatilski prostor koji je u interakciji sa ljudima, arhitekturom i okolinom na različite načine. Kao vodeći brend u vrhunskom segmentu kupatila, LAUFEN pruža stručnost za istraživanje povezanosti ne samo sa kupatilskim objektima umreženim u oblaku, već i kroz emocionalno inteligentan dizajn usmeren na čoveka, pa čak i redizajn dobro poznatih oblika i formi.

Spoj odličnog dizajna i savršene izrade

Spoj odličnog dizajna i savršene izrade (Foto: Laufen)

Priča o međusobnoj povezanosti govori o pametnim uslugama, odgovarajućim komponentama, slobodnom izboru i odgovornoj zaštiti naše planete.

U kompaniji LAUFEN ideja povezanosti odavno je prevazišla tradicionalne alate i zalaže se za otvorenost uopšteno, kao i za predanost dijalogu i bliskom umrežavanju sa partnerima, kupcima, a posebno sa dizajnerima proizvoda i kolekcija. Svoj forum predaje publici sajma na korišćenje kao izvor inspiracije i odmora u novom dobu povezanosti.

Posetite LAUFEN na sajmu ISH Frankfurt od 13. do 17. marta u hali 3.1, štand B51.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Slobo 23.03.2023.
Zato i jeste Beograd na vodi.
skeva 23.03.2023.
Jel' to Beograd na vodi ?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Gagi 21.03.2023.
Dvadeseti sprat je oko 70 metara vodenog st...

;