INFONET-468X60-BANNER

CAT buldožeri na lancima D5: Radite pametnije i sigurnije

12.12.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Buldožeri Cat D5 sa automatskim menjačem premeštaju materijal uz nisku potrošnju goriva i smanjene troškova servisiranja i održavanja. Pružaju sjajne performanse, posedujući raznovrsnu paletu tehnoloških karatkeristika, što vaš posao značajno unapređuje.

D5 127kW / 170ks 19.170kg - Brže raspoređivanje i ravnanje

Okretan i lak za upravljanje

Okretan i lak za upravljanje (Foto: Teknoxgroup Srbija)

Snaga koja vas pokreće

Cat D5 je okretan, brzo reaguje, lak je za upravljanje, a odlikuje ga automatski menjač koji ravnomerno ubrzava, efikasni radni ciklus i  izdržljivost.

Ovaj model prevazilazi svoje prethodnike zahvaljujući većoj snazi i dodatnim performansama za obavljanje radnih zadataka. Jače strukture pružaju veću trajnost i raspoloživost, dok nova namenska konfiguracija dozera sa gurajućom rukom omogućava da radite teže poslove.

Karakteristike

Veći, snažniji

Idealno izbalansiran za doziranje i ravnanje, model D5 je teži i ima snažniji motor što obezbeđuje veću snagu i svestranost. Upustite se u još zahtevnije radove sa novom namenskom konfiguracijom gurajuće ruke.

Automatski menjač

Iskusite izdržljivost Power Shift menjača uz besprekorno ubrzanje automatskog menjača sa 3 brzine. Vi samo postavite željenu brzinu kretanja, a dozer će se prilagoditi kako bi se obezbedila maksimalna ušteda goriva i snaga na tlu.

Najbolje ravnanje u klasi

Model D5 je izbalansiran, okretan i brz, pružajući agilnost i idealnu izbalansiranost mašine, čime je moguće brzo postići precizne nagibe. Razne tehnološke karakteristike poboljšavaju i ubrzavaju proces ravnanja, sa manje komandi rukovaoca.

Idealno izbalansirana mašina

Idealno izbalansirana mašina (Foto: Teknoxgroup Srbija)

Oštriji zaokret

Poboljšane performanse upravljanja omogućavaju manji radijus okretanja i kraće vreme ciklusa, tako da možete da radite brže, lako zaobilazeći prepreke na gradilištu.

Povećajte produktivnost - Tehnologija Cat Grade

Buložer ima fabrički integrisan sistem Cat GRADE sa 3D koji koristi GPS signal za automatsko podešavanje pomeranja noža (podizanje i nagib). Antene su integrisane u krov kabine radi bolje zaštite, tako da ne morate da brinete o gubitku signala na gradilištu. Ekran za prikaz nagiba veličine 254mm je osetljiv na dodir i lako se koristi, a radi kao pametni telefon, zbog čega ga rukovaoci lako prihvataju.

Sistem Cat GRADE sa svojom opcijom SLOPE ASSIST automatski održava položaj noža koji je postavio rukovalac bez GPS signala. Lako pripremite podloge za zgrade, kreirajte jednostavne projektne planove u pokretu ili radite tamo gde GPS signal nije dostupan. Sistem SLOPE ASSIST besprekorno radi zajedno sa 3D GPS sistemima.

Vaš buldožer sa opcijom za ugradnju priključka (ARO), isporučuje se iz fabrike spreman za jednostavnu ugradnju sistema za kontrolu ravnanja. Takođe, postoje mesta za ugradnju i povezivanje u kabini koja olakšavaju korišćenje vaših tehnoloških sistema.

ARO sa opcijom ASSIST spaja predviđenu opciju za ugradnju sistema GRADE sa funkcijama koje rade u pozadini kako bi pomogle rukovaocima da obave više posla za manje vremena.

Niži troškovi održavanja

Grupisana servisna mesta, modularna konstrukcija komponenti i lak pristup mestima za rutinsko održavanje štede vreme i novac. Opcija podne ploče sa brzim pristupom omogućava jednostavno čišćenje poklopca kartera bez korišćenja alata. Ukoliko je to potrebno, kabina se može skinuti u roku od 30 minuta, u poređenju sa prethodnim modelima kada je za to bilo potrebno do 4 sata.

Ako želite da saznate više možete kontaktirati Teknoxgroup Srbija d.o.o, ovlašćenog dilera Cat opreme za Srbiju.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


West Balkans Machinery
TENGE-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;