IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

Upoznajte novi Cat® 966 GC utovarivač visokih performansi

06.12.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Novi Cat® 966 GC utovarivač dizajniran je za pouzdan i efikasan rad, pokazujući dugotrajnu izdržljivost u širokom spektru primene. Njegove komponente koje je dizajnirao Cateripillar, ventilator na zahtev, hidraulika osetljiva na opterećenje, kao i intuitivne komande, umanjuju potrošnju goriva i operativne troškove čineći primenu ove mašine raznovrsnom, te zadovoljavajući potrebe kako tržišta rentala, tako i tržišta generalno.

Jednostavan, intuitivan i ergonomski komandni sistem

Cat® 966 GC utovarivač ima jednostavan, intuitivan i ergonomski komandni sistem  (Foto: Teknoxgroup Srbija)

Motor Cat C9.3B zadovoljava EU faza V standarde emisije sa bruto snagom od 239kW. CAT-ov modul za čistu emisiju koji radi u automatskom režimu (CEM), uključujuči katalizator SCR i filter za dizel čestice (DPF), radi u pozadini bez uticaja na radnu operaciju.

Prednje polužje

Kako se pokazalo u praksi, Caterpilarovo utovarno polužje oblika "Z" sa livenim poprečnim nosačem i polugom za nagib pruža odlične mogućnosti za kopanje, kao i snažnu silu lomljenja kada je novi utovarivač opremljen Caterpilarovim kašikama iz serije Performance. Hidraulički sistem pritiska koji je osetljiv na teret neprekidno kontroliše protok i pritisak kako bi precizno odgovorio zahtevima u radnoj situaciji, smanjujući kako pritisak na pumpu, tako i ukupnu potrošnju goriva.

Okruženje rukovaoca i servisiranje

Novi 966 GC utovarivač odlikuje jednostavan, intuitivan i ergonomski komandni sistem sa ekranom na interfejsu operatera koji uključuje šest merača poput analognih, indikatorske lampice u boji, i LCD ekran koji rukovaocu omogućava preglednost i lako praćenje stanja sistema mašine. Pilot komande, koje ne iziskuju napor i kojima se reguliše upravljanje, karakteriše prekidač za prebacivanje brzine u niži stepen prenosa uz svu udobnost rukovanja.

Novi Cat® 966 GC utovarivač dizajniran je za pouzdan i efikasan rad

Cat® 966 GC utovarivač dizajniran je za pouzdan i efikasan rad (Foto: Teknoxgroup Srbija)

Imajući u vidu sigurnost, nagnute stepenice i integrisane ručke nalaze se sa obe strane mašine kako bi se obezbedio prilaz kabini i filteru za vazduh. Prostrani prednji ravni stakleni vetrobran od krova kabine do poda, bez distorzija; standardna zadnja kamera; spoljni retrovizori sa integrisanim fokusnim ogledalima - pružaju potpunu preglednost. Standardni sistem za grejanje i klimatizaciju sa 10 otvora za vazduh pomaže operateru da se oseća prijatno u različitim klimatskim uslovima.

Pristup servisnim tačkama u donjem nivou smanjuje vreme potrebno za održavanje i poboljšava bezbednost. Veliki bočni paneli haube motora u obliku krila i zadnja rešetka nagnuta ka gore, obezbeđuju neograničen pristup servisnim tačkama za dnevno održavanje, punjenje goriva i DEF dopunu, tačkama za podmazivanje, fliterima i ulazima za uzorkovanje tečnosti. Za dodatno smanjene potrebe za održavanjem, dostupan je opcioni CAT automatski sistem za podmazivanje.

Uz Cat Product Link™ standard, model 966 GC odlikuje veća operativna efikasnost, još bolje preventivno održavanje, kao i servisiranje.

Više informacija o novom srednjem utovarivaču CAT 966 GC možete dobiti od Teknoxgroup Srbija d.o.o.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;