INFONET-468X60-BANNER

Kompanija ALUMIL organizovala druženja sa partnerima iz Srbije

01.11.2022. | Gradjevinarstvo.rs

ALUMIL kompanija je tokom 2022. godine tradicionalno organizovala niz stručnih prezentacija i druženja uz koktel za poslovne partnere i saradnike iz Srbije.

Na događajima koji su organizovani u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, vinariji TemeT u Jagodini, hotelu Ambasador u Nišu i hotelu Royal Residence u Čačku, prisustovalo je ukupno preko 400 partnera.

Oficijalni deo programa otvorio je direktor komercijanog sektora kompanije Alumil, Athanasios Giannaros koji je poželeo dobrodošlicu svim gostima, potom se osvrnuo na dosadašnje postignute zajedničke uspehe, istakavši da su posvećenost i lojanost poslovnih partnera i zaposlenih kompanije ALUMIL najznačajniji faktor za ostvarene pozitivne rezultate.

Centralni deo događaja bio je rezervisan za predstavljanje novih sistema iz ALUMIL asortimana, a koji su kreirani da daju odgovore na nove zahteve savremenih projekata. Rukovodilac odeljenja za projekte i tehničku podršku Ljiljana Kovačević i projektni inženjer Petar Reljić održali su prezentacije predstaviši benefite i način primene kliznog sistema SMARTIA M450; sistema pregrada SMARTIA P100Slim, SMARTIA P200Slim, SMARTIA P150Urban; harmonika sistema SMARTIA MF65; kao i sistema pergola SMARTIA PG115P Ithaca.

Predstavljanje novih sistema iz ALUMIL asortimana

Predstavljanje novih sistema iz ALUMIL asortimana (Foto: Alumil)

Pored teorijskog dela prezentacije, gosti su imali priliku da uživo pogledaju uzorke novih sistema i da detaljnije prodiskutuju o njima sa inženjerima kompanije ALUMIL.

Na kraju, regionalni menadžer prodaje Zoran Vezmar prisutnima je predstavio My Alumil platformu, odnosno inovativni model poručivanja proizvoda, sa jednostavnim i brzim interfejsom, u okviru koje takođe mogu da prate sve novitete vezane za ALUMIL kompaniju i njen proizvodni portfolio. On je podsetio prisutne i na Alumilia loyalty program koji je specijalno kreiran za partnere kao vid zahvalnosti za dugogodišnju lojalnost i partnerstvo.

Nakon oficijalnog dela programa, gosti su u opuštenoj atmosferi uz koktel nastavili druženje gde su razmenili svoja iskustva i ideje.

Druženje uz razmenu iskustava i ideja

Druženje uz razmenu iskustava i ideja (Foto: Alumil)

Poruka svih održanih događaja bila je da su kvalitetni aluminijumski sistemi, dostupna tehnička podrška i partnerstvo između kompanije i fabrikatora ključni za obostrano zadovoljstvo i uspeh.

ALUMIL kompanija je i ove godine opravdala poverenje svojih partnera i nastaviće u budućnosti sa inovativnim pristupom i upoznavanjem saradnika sa novitetima iz oblasti aluminijumske konstrukcije, kako bi zajednički gradili savršenstvo svaki dan.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;