IZOLACIJA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Šta zapravo čini G4S uslugu fizičkog obezbeđenja?

24.08.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Sa novim trendovima i savremenim pravcima kretanja usluge fizičkog obezbeđenja upoznaje nas Miloš Gmitrović, menadžer fizičkog obezbeđenja industrijskih objekata.

Miloš Gmitrović, menadžer fizičkog obezbeđenja industrijskih objekata

Miloš Gmitrović (Foto: G4S)

Poći ću od sebe: Kada radiš posao najbolje što umeš i za to budeš nagrađen odličnim rezultatima, znaš da si na pravom putu i sa njega ne skrećeš. A kada si deo tima čiju uslugu čak i konkurencija označi kao najbolju, tada pored odgovornosti osećaš i jaku motivaciju.

G4S Secure Solutions je kompanija koja na tržištu Srbije pruža kompletnu uslugu privatnog obezbeđenja. Svaku uslugu razvijamo sa posebnom pažnjom. Uz osnovni cilj da kvalitet usluge zadovolji i najzahtevnije klijente, menadžment tim uvek ima jasan zadatak da tržištu ponudi inovaciju u oblasti bezbednosti.

Od posebnog modela procene rizika do samih proizvoda (termovizijska kamera, radar, savremeno vozilo stay alone...) celokupan princip poslovanja naše kompanije pruža sigurnost i podršku vašem poslovanju.

Često se susrećemo sa mišljenjem da priroda usluge fizičkog obezbeđenja čini promene teško izvodljivim. Možda i vi, kada čujete reč “obezbeđenje” najpre pomislite na službenika koji sprovodi uslugu zaštite. G4S već nekoliko godina ulaže ogromne napore da svoj sektor fizičkog obezbeđenja modernizuje i unapredi. Snagu za takav poduhvat crpi iz ogromnog iskustva u radu, globalne ekpertize koju primenjuje lokalno, kao i stručnosti koje članovi menadžment tima stiču i kroz dodatne edukacije i (samo)usavršavanje.

Digitalizacija u komunikaciji i izveštavanju, implementiranje novih tehničko-tehnoloških rešenje su procesi koji se uveliko sprovode u pružanju usluge. Koncept koji nazivamo “man-tech” je spoj tradicionalnog i svima poznatog elementa “službenik obezbeđenja” sa segmentom tehničkih sistema zaštite širokog spektra.

Od posebnog odabira službenika koji svojim kvalifikacijama i znanju odgovaraju određenoj radnoj poziciji se ne odustaje i to nikada neće biti predmet razmatranja. Ono što G4S Srbija donosi i implementira jeste kombinacija bezbednosnih rešenja koja, u zavisnosti od potrebe objekta i klijenta, pružaju punu podršku službeniku i čine da usluga ostane na naprednom nivou.

Dakle, službenici obezbeđenja nisu portiri, niti više govorimo o portirskoj usluzi. Govorimo o licenciranim službenicima koji prolaze različite treninge i svakodnevno stiču dragoceno operativno iskustvo upravljajući ga ka uklanjanju rizika za klijente. Službenici ostaju nezamenjiv ljudski faktor koji uz modernu tehnologiju čini bezbednosni obruč i uspešno čuva vaše vrednosti.

Ne zaboravimo sprečene krađe, požare, bezbednije kupovine po tržnim centrima, pomoć u bankama i drugim institucijama, pune bankomate i mnoge druge situacije u kojima službenici obezbeđenja daju doprinos našem osećaju sigurnosti. Svakodnevno.

Pozivam vas da budete deo promena koje su neophodne u ovoj industriji. Prepoznavanjem kvaliteta, izborom najboljih. G4S je globalni i lokalni lider koji jedini ima “infrastrukturu” da donese i implementira inovacije. Sigurnost je na dohvat ruke. 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


LORENCIC-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;