INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Šta zapravo čini G4S uslugu fizičkog obezbeđenja?

24.08.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Sa novim trendovima i savremenim pravcima kretanja usluge fizičkog obezbeđenja upoznaje nas Miloš Gmitrović, menadžer fizičkog obezbeđenja industrijskih objekata.

Miloš Gmitrović, menadžer fizičkog obezbeđenja industrijskih objekata

Miloš Gmitrović (Foto: G4S)

Poći ću od sebe: Kada radiš posao najbolje što umeš i za to budeš nagrađen odličnim rezultatima, znaš da si na pravom putu i sa njega ne skrećeš. A kada si deo tima čiju uslugu čak i konkurencija označi kao najbolju, tada pored odgovornosti osećaš i jaku motivaciju.

G4S Secure Solutions je kompanija koja na tržištu Srbije pruža kompletnu uslugu privatnog obezbeđenja. Svaku uslugu razvijamo sa posebnom pažnjom. Uz osnovni cilj da kvalitet usluge zadovolji i najzahtevnije klijente, menadžment tim uvek ima jasan zadatak da tržištu ponudi inovaciju u oblasti bezbednosti.

Od posebnog modela procene rizika do samih proizvoda (termovizijska kamera, radar, savremeno vozilo stay alone...) celokupan princip poslovanja naše kompanije pruža sigurnost i podršku vašem poslovanju.

Često se susrećemo sa mišljenjem da priroda usluge fizičkog obezbeđenja čini promene teško izvodljivim. Možda i vi, kada čujete reč “obezbeđenje” najpre pomislite na službenika koji sprovodi uslugu zaštite. G4S već nekoliko godina ulaže ogromne napore da svoj sektor fizičkog obezbeđenja modernizuje i unapredi. Snagu za takav poduhvat crpi iz ogromnog iskustva u radu, globalne ekpertize koju primenjuje lokalno, kao i stručnosti koje članovi menadžment tima stiču i kroz dodatne edukacije i (samo)usavršavanje.

Digitalizacija u komunikaciji i izveštavanju, implementiranje novih tehničko-tehnoloških rešenje su procesi koji se uveliko sprovode u pružanju usluge. Koncept koji nazivamo “man-tech” je spoj tradicionalnog i svima poznatog elementa “službenik obezbeđenja” sa segmentom tehničkih sistema zaštite širokog spektra.

Od posebnog odabira službenika koji svojim kvalifikacijama i znanju odgovaraju određenoj radnoj poziciji se ne odustaje i to nikada neće biti predmet razmatranja. Ono što G4S Srbija donosi i implementira jeste kombinacija bezbednosnih rešenja koja, u zavisnosti od potrebe objekta i klijenta, pružaju punu podršku službeniku i čine da usluga ostane na naprednom nivou.

Dakle, službenici obezbeđenja nisu portiri, niti više govorimo o portirskoj usluzi. Govorimo o licenciranim službenicima koji prolaze različite treninge i svakodnevno stiču dragoceno operativno iskustvo upravljajući ga ka uklanjanju rizika za klijente. Službenici ostaju nezamenjiv ljudski faktor koji uz modernu tehnologiju čini bezbednosni obruč i uspešno čuva vaše vrednosti.

Ne zaboravimo sprečene krađe, požare, bezbednije kupovine po tržnim centrima, pomoć u bankama i drugim institucijama, pune bankomate i mnoge druge situacije u kojima službenici obezbeđenja daju doprinos našem osećaju sigurnosti. Svakodnevno.

Pozivam vas da budete deo promena koje su neophodne u ovoj industriji. Prepoznavanjem kvaliteta, izborom najboljih. G4S je globalni i lokalni lider koji jedini ima “infrastrukturu” da donese i implementira inovacije. Sigurnost je na dohvat ruke. 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;