INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Hisense Energy Pro - savršena klima za vašu kancelariju

25.07.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kancelarija je prostor u kojem provodimo veliki deo dana i zato je od izuzetne važnosti da vazduh u njoj bude zdrav i čist, a temperatura ugodna svima, što nije uvek lako postići. Bez brige, uz pomoć pametnog Hisense Energy Pro klima uređaja možete održavati vazduh koji udišete čistim i istovremeno uživati u savršenoj temperaturi na radnom mestu.

Hisense pametni klima uređaj najsavremenije tehnologije

Hisense pametni klima uređaj najsavremenije tehnologije (Foto Delta term)

Razlog da se vi i vaše kolege osećate bezbedno i udobno leži u najsavremenijoj tehnologiji Hisense, vrhunskim performansama i trajnoj pouzdanosti. Energy Pro klima uređaj ima moć da efikasno uklanja bakterije i viruse iz vazduha, uključujući i koronavirus (SARS-CoV-2). Štaviše, automatski se prilagođava vašim potrebama, omogućavajući vam savršen osećaj topline, čak i zimi kada temperature padnu mnogo ispod nule. Predstavljamo vam ključne karakteristike i prednosti ovog inovativnog uređaja.

Osećajte se bezbedno udišući prečišćeni vazduh

Hisense napredna Hi-Nanotehnologija štiti vašu kancelariju stvarajući vrlo visoku koncentraciju pozitivnih i negativnih jona, do 1 milion/cm3, koji imaju snažno oksidativno i visoko reaktivno dejstvo. Ovi joni se vezuju za površine bakterija ili virusa, zbog čega gube svoju aktivnost i na kraju ih transformišu u bezopasne molekule vode. Francuska laboratorija Tekcell*, globalna organizacija specijalizovana za virusno testiranje, pokazala je da Hi-Nano može inhibirati koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54 odsto u roku od samo dva sata, osiguravajući da vazduh koji udišete bude čist.

Osećajte udobnost u svakom trenutku

Osim što efikasno čisti i prečišćava vazduh, Energy Pro klima uređaj ima i pametnu stranu. Zahvaljujući modernoj AI Smart funkciji automatski prilagođava temperaturu, brzinu duvanja i vlažnost prema vašim potrebama i aktivnostima. Bilo da imate dinamičan sastanak ili sedite za kompjuterom pruža vam savršen osećaj udobnosti – bez obzira na vremenske uslove napolju, jer vas greje, čak i po najhladnijoj zimi sa temperaturama koje se spuštaju do –22˚C.

Preuzmite kontrolu u bilo kom trenutku

Sa pametnom tehnologijom dolaze i inteligentna rešenja jednostavna za koriščenje. Povežite svoj Energy Pro na Wi-Fi i lako ćete moći da kontrolišete svoju klimu preko ConnectLife APP na svom pametnom telefonu. Možete da dobijete informacije o statusu svog klima uređaja, promenite temperaturu pre nego što uopšte stignete na posao, aktivirate funkcije i još mnogo toga. Nova ConnectLife APP je takođe kompatibilna sa Google virtuelnim asistentom ili Amazonovom Aleksom, što znači da je za promenu temperature u prostoriji sada dovoljno samo da to – zatražite.

Održavanje visoke efikasnosti i čistog vazduha

Ne morate da brinete o čišćenju ili odleđivanju unutrašnjih ili spoljašnjih jedinica klima-uređaja. Zahvaljujući antibakterijskoj rešetki, nakupljena prašina, mikroorganizmi i ulje se lako i efikasno uklanjaju sa aluminijumske površine isparivača kroz ciklus odmrzavanja. Kada se isključi, ventilator unutrašnje jedinice nastavlja da radi 30 sekundi da bi osušio isparivač. Čak ni mraz više nije vaš problem, jer grejač šasije spoljne jedinice štiti od leda i ima visoke performanse.

Ako tražite moderno, pouzdano i efikasno rešenje za hlađenje i grejanje, ne morate gledati dalje. Hisense Energy Pro klima uređaj ima ceo paket, jer vam pruža bolji i zdraviji vazduh, savršen osećaj udobnosti, pametne funkcije i još pametniji, jednostavniji način korišćenja. Za više informacija posetite Hisense vebsajt.

*Podaci o efektima Hi-Nano potiču iz podataka koje su testirali TEKSCELL i SGS u laboratorijskim uslovima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;