PRIJAVA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Novi Unica asortiman odgovara na sve želje dizajnera enterijera

05.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Imajući u vidu najnovije estetske trendove i dizajn prilagođen korisniku, novi Unica asortiman uređaja napravljen je od brojnih sofisticiranih materijala u cilju da domovi postanu još udobniji i pogodniji za svakodnevni život.

Dekorativni okviri se uklapaju u svaki enterijer

Dekorativni okviri se uklapaju u svaki enterijer (Foto: Schneider Electric)

Glavne prednosti novog asortimana koji odlikuju jednostavnost, lepota i svakodnevica kakvu žele klijenti, pored ostalog, čine i laka ugradnja, osiguravanje više prostora za ožičenje, kompatibilnost sa prethodnim sistemima, kao i prilagođenost neravnim zidovima.

Pogotovo prilagođen za klijente koji su ljubitelji pametnih kuća, novi Unica asortiman uključuje sve uređaje za ožičenje koji su potrebni u cilju poboljšanja stila, udobnosti i sigurnosti domova. Od kontrole osvetljenja do povezivanja sistema za zabavu i funkcija pametnog doma, Unica je spremna da zadovolji trenutne i buduće potrebe svih klijenata.

Automatska kontrola svetla sa senzorima pokreta poboljšava bezbednost i energetsku efikasnost. Okretni i tasteri za zatamnjenje, kompatibilni i sa konvencionalnim i sa LED osvetljenjem, pomažu da se lako prilagodi ambijentu. Pametna inovacija dizajna čini Unica asortiman lakim za instalaciju na zid, ali i na OptiLine45 parapete montažom "na klik". Novi Unica asortiman uključuje tri dizajna okvira: Unica Studio, Unica Pure i Unica Pro.

Novi asortiman prilagođen je i neravnim zidovima

Novi asortiman prilagođen je i neravnim zidovima (Foto: Schneider Electric)

Unica proizvodi dizajnirani su i proizvedeni sa fokusom na održivost i kvalitet u svakoj fazi životnog ciklusa proizvoda. U fazi projektovanja, uređaji se lako demontiraju kako bi se olakšala reciklaža. U fazi proizvodnje, više od 50% sirovog materijala koji se koristi za Unica uređaje dolazi iz recikliranih izvora, a 100% materijala se interno ponovo koristi za stvaranje nulte količine otpada. U fazi pakovanja, optimizovana je veličina ambalaže proizvoda i materijala, kako bi se izbegao otpad. To su sve postulati na kojima Schneider Electric insistira.

Asortiman Unica Studio nudi izbor okvira koji se lako uklapaju u različite tipove enterijera – karakteristično zaobljeni mogu biti deo klasičnog, tradicionalnog ili minimalističkog, modernog prostora. Napravljeni od termoplasta visokih performansi, robusni su i dugotrajni.

Asortiman Unica Studio dolazi u dve verzije:

  • Jednoslojni okviri dostupni u jednobojnoj varijanti (bela, bež, aluminijum i antracit);
  • Verzija u dva sloja ima okvire sastavljene od obojenog ili metalnog sloja preko bele, bež ili antracit osnove – Unica Studio Color i Unica Studio Metal

Unica Studio Color

Sa devet boja – od mekih i svetlih do odvažnih i živahnih, savršeni su za uređenje svih enterijera. Zahvaljujući modernom obliku i glatkoj zaobljenoj površini, dekorativni okviri Unica Studio Color se uklapaju u svaki enterijer.

Unica Studio Metal

Za enterijere sa odvažnim, modernim izgledom Unica Studio Metal je odličan izbor. Ovaj asortiman sadrži pet ultramodernih metalnih završnih obrada koje kombinuju kvalitet i robusnost sa elegantnim dizajnom. Okviri su napravljeni od lima sa eloksiranom završnom obradom, kako bi se stvorila sjajna glatka površina. Dodatni tretman visoke otpornosti pomaže da se obezbedi dugotrajan izgled minimiziranjem uticaja starenja i uslova okoline.

Unica Pure

Ova linija pruža eleganciju i prefinjenost. Upravo izvanredni materijali – drvo, kamen, staklo, metal, guma – pružaju niz završnih obrada koje odgovaraju vrhunskim enterijerima. Okvir Unica Pure počiva na izvajanoj ivici – beloj ili antracit, u zavisnosti od tona prednje ploče – za stvaranje zanimljivog i zadivljujućeg izgleda.

Unica Pro

Dekorativni okviri Unica Pro savršena su ravnoteža stila i funkcionalnosti. Prepoznatljivim dizajnom sa prozirnim prstenom oko dekorativnih okvira u beloj, aluminijum i antracit boji svaki zid čine posebnim.

Dakle, sa svim ovim karakteristikama, materijalima, pojednostavljenim instalacijama i primenom u prostoru, novi Unica proizvodi napravljeni su da osvoje srca i privuku poglede, a sve to u skladu sa održivošću kao glavnim postulatom Schneider Electric-a.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


TOTPROMET-CHAMELEON-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...
Jovan 03.07.2023.
A kada ce se uraditi parcelizacija zemljist...

;