IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

46. Međunarodni sajam građevinarstva - Budućnost u izgradnji

05.04.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Vodeći događaj u građevinskoj industriji jugoistočne Evrope - 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, održaće se od 27. do 30. aprila 2022. godine, u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Biće promovisani najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati

Biće promovisani najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati

Budućnost i perspektivnost srpskog građevinarstva, kao i najavljeni građevinski projekti od regionalnog značaja nedvosmisleno ukazuju da će predstojeći Sajam građevinarstva biti važan događaj i najbolji pokazatelj aktuelnog trenutka u domaćoj privredi. Manifestacija je okrenuta uglavnom stručnoj publici i predstavnicima građevinskih kompanija, i indikator je budućih kretanja u građevinskoj industriji.

Tokom protekle dve godine građevinska industrija je, u Evropi ali i svetu, doživela ekspanziju. Specijalizovana smotra građevinske industrije i novih trendova i tehnologija obuhvata sve segmente – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, odnosno predstavljeni su svi proizvodi i usluge - od izgradnje krova do podne keramike, od građevinskih elemenata do kuća po sistemu ključ u ruke.

Posetiocima će biti promovisani najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati. Kao i svake godine, na Sajmu će biti proizvodi za fasade, prozore i vrata, materijali za izolaciju od vlage i buke.

Na predstojećoj manifestaciji u ponudi će se naći i liftovi.

Manifestacija je okrenuta uglavnom stručnoj publici i predstavnicima građevinskih kompanija

Manifestacija je okrenuta uglavnom stručnoj publici i predstavnicima građevinskih kompanija

Organizovani nastup izlagača iz inostranstva, još jedan je od vidova uspostavljanja kontakata i poslovne saradnje. Na ovogodišnjem sajmu biće predstavljene nacionalne izložbe Češke Republike, Turske, Holandije i Indije. Pojedinačno će nastupiti veći broj izlagača iz Poljske, a organizovano će izlagati kompanije preko Privrednih komora Srbije i Republike Srpske.

Izlagači iz oblasti eksploatacije i obrade kamena predstaviće se na 12. Međunarodnom sajmu STONE-EXPO.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija Wienerberger Srbija.

Svim učesnicima i poslovnim posetiocima 46. Sajma građevinarstva na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, koji je uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Registacija poslovnih posetilaca na B2B portalu je besplatna i omogućava jedan besplatan ulazak tokom trajanja manifestacije.

46. Međunarodni sajam građevinarstva potvrdiće svoju ulogu u afirmaciji građevinske struke, građenju sistema vrednosti, i svakako ponovo biti mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER
SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;