IZOLACIJA-468X60-BANNER

Pet razloga zašto treba imati ventilator sa "microwave" senzorom

19.07.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Novost je da se microwave senzor pokreta koristi za ventilacione sisteme. Senzori pokreta se uveliko primenjuju za alarmne sisteme i rasvetu. Mak trade group kupatilski ventilator ima microwave senzor koji se ne vidi. Kupatilski ventilatori su neophodni kod kupatila bez prozora ili sa ograničenom ventilacijom. Oni ne samo da uklanjaju paru već sprečavaju najčešće posledice vlage: kondenzaciju, plesni, bakterije i neugodne mirise. Moderni ventilatori lako rešavaju takve probleme, bez mnogo muke.

Ventilator sa microwave senzorom

  1. Ne narušava izgled ventilatora -Ventilatori poseduju dosta dodataka. Uglavnom su senzori velikih dimenzija i nalaze se kao poseban deo uz uređaj. Microwave senzor je sakriven u telo ventilatora i ne narušava izgled ventilatora. On omogućava da ventilator radi sam za sebe i da sam kontroliše paljenje i gašenje. Mak trade ventilatori su lagani, tihog rada i kvalitetne izrade.
  2. Najbolji dodatak za ventilator - Ventilator radi sve dok ste u kupatilu, i radiće onoliko vremena na koliko ste ga podesili. Na primer, možete se podesiti da ventilator radi tri ili pet minuta posle izlaska iz kupatila.
  3. Aktivno detektuje pokrete za razliku od ostalih senzora - Microwave i pir senzori su vodeći senzori pokreta na tržištu. Štede energiju i smanjuju račune za plaćanje. Koji je senzor bolji? Oba senzora su efikasna na svoj način. Razlikuju se po načinu detektovanja pokreta. Microwave senzor je aktivan senzor i on emituje talase koji detektuju objekat. Pir senzor je pasivni senzor. Oni ne emituju signale već samo primaju ultrazvučne talase. Dakle, zbog promene frenkvencije zvučnog talasa, detektuje se drugi signal koji je znak za uključenje alarma, svetla ili ventilatora.
  4. Pametno rešenje - Microwave senzor radi na principu elektromagnetnog polja. On emituje talase i oni se  vraćaju primaocu. Primalac (senzor) analizira vraćeni talas. Ako se bilo koji objekat pomerio u prostoriji, talas će biti izmenjen. On prepozna pokret i to je znak da senzor pokrene rad ventilatora. Ne morate misliti da li ste ugasili ventilator ili ne. Sam će se ugasiti posle vremena na koje je programiran.
  5. Veliki izbor modela sa microwave senzorom - Modeli XS, MX se ugrađuju bez alata. Samo se zategnu žabice koje se nalaze sa strane ventilatora. Ventilatori serija SXS, i M fiksiraju se uz pomoć tiplova i vijaka. Ventilatori sa senzorom su u bež, srebrnoj i svetloj i tamnoj boji drveta. A ventilatori M i MX imaju u ponudi maske u preko 15 različitih boja i u tri materijala. Ovi ventilatori imaju motor sa termičkom zaštitom koja sprečava pregrevanje motora i potencijalni rizik od požara.

Ventilator sa microwave senzorom

Mak trade group ponudu možete pogledati ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;