INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Doka otvara internet prodavnicu u Srbiji

01.04.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Kupujte oplatu brzo i jednostavno putem interneta: Na adresi shop.doka.com građevinske firme iz Srbije od aprila 2021. godine moći će da naruče komponente, opremu i sisteme oplate od kompanije Doka, lako i direktno, u svako doba dana. 

Internet prodavnica kompanije Doka

 

Internet prodavnica kompanije Doka korisnicima omogućava pristup i kupovinu proizvoda kompanije Doka putem interneta u bilo koje doba (Foto: Doka)

Prema istraživanjima, preko 40% korisnika interneta širom sveta kupuje robu ili usluge "na mreži", a njihov postotak stabilno raste. Ovakav trend se primećuje i u građevinskoj industriji. Prema istraživanju "Promene u strukturi B2C/B2B tržišta usled E-trgovine" koje je sprovela kompanija Roland Berger, koja se bavi savetovanjem u menadžmentu, do 2030. godine 25% celokupnog prometa u građevinskoj industriji realizovaće se putem interneta. 

Trenutna pandemija praćena ograničavanjem kretanja, u poslednje vreme je dovela do naglog porasta potražnje za kupovinom na internetu. Preko 5.600 registrovanih korisnika iz 21 zemlje već koristi internet prodavnicu kompanije Doka. Putem najčešće korišćenih uređaja, poput računara, tableta ili pametnih telefona, korisnici bilo kada i bilo gde mogu da otkriju onlajn paletu sistema i komponenti kompanije Doka. Nakon jednostavne registracije, internet prodavnica pruža širok izbor, bolji pregled stanja zaliha i ubrzava postupak naručivanja. 

- Kao što je pokazalo ispitivanje procesa kupovine putem internet prodavnice, interni sistem naplate i nama i kupcima omogućava ostvarivanje značajnih ušteda. Ali za nas je još važnije to što naši kupci mogu da poruče najtraženije proizvode u bilo koje doba, nezavisno od nas. Odavno su se navikli na takvu pogodnost kao privatna lica, a znamo da im je podjednako važna i u poslovnom životu. Povratne informacije korisnika govore same za sebe. Zbog toga stalno težimo unapređivanju naše ponude e-trgovine za naše korisnike - kaže Gerald Haring, šef odeljenja e-trgovine u kompaniji Doka.

Poručeni materijal može da se dostavi pravo na lokaciju na kojoj je potreban ili da se preuzme u željenom predstavništvu kompanije Doka. Dodatna prednost kupovine putem interneta je mogućnost provere dostupnosti materijala: korisnik za svega nekoliko trenutaka dobija procenu vremena isporuke željenog materijala. Pored toga, korisnici mogu da zatraže dobijanje ažuriranog pregleda proizvoda, njihovih cena, kao i preporuka za neophodni pribor i dodatke. Nakon pravljenja porudžbine, njen status može da se prati na internetu. 

- Veoma sam zadovoljan korišćenjem internet prodavnice kompanije Doka. Omogućava mi savršen pregled, efikasna je, i lično smatram da omogućava lako i transparentno poručivanje potrebnih proizvoda. Porudžbine se uvek generišu automatski i fleksibilno. Sviđa mi se to što već pri samom unosu poručenih proizvoda postoji mogućnost odabira određenog centra – gradilišta i najskorijeg mogućeg datuma preuzimanja materijala, što nam omogućava da rešavamo logistička pitanja u našoj kompaniji. Internet prodavnica omogućava proveru istorijata porudžbina, uključujući i potvrdu porudžbine, dostavnicu i fakturu, u bilo kom trenutku. Ponavljam da sam veoma zadovoljan internet prodavnicom kompanije Doka i da smatram da ima budućnost - navodi jedan od zadovoljnih korisnika, Daniel Habada iz kompanije Destav, spol. s r.

Svim kupcima je na raspolaganju korisnički servis kompanije Doka kome mogu da se obrate za svaku vrstu pomoći prilikom kupovine.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;