IZOLACIJA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Kreirajte svoj kupatilski ventilator

05.02.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Kupatilski ventilatori su izuzetno važni kako bi se održala higijena u kupatilu. Naročito su bitni kod kupatila bez prozora ili sa ograničenom ventilacijom. Kupatilski ventilatori ne samo da uklanjaju paru već sprečavaju najčešće posledice vlage: kondenzaciju, plesni, bakterije i neugodne mirise. Moderni ventilatori lako rešavaju takve probleme, bez mnogo muke.

Modularni ventilatori sa maskama

Kvalitetan ventilator je važan kako se ne bi dozvolilo da vlaga smanji hidroizolaciju kupatila. Za kupatila standardnih veličina, ventilator sa protokom vazduha od 100 kubika po satu je dovoljan. Za veće dimenzije kupatila, Mak trade nudi i jače ventilatore. Režim rada omogućava motor sa termičkom zaštitom koja sprečava pregrevanje motora i potencijalni rizik od požara. MTG ventilatori su lagani, tihog rada i kvalitetne izrade

Lako se montiraju na otvor zida ili na plafon zatezanjem žabica instaliranih u telu ventilatora ili fiksiranjem sa tiplovima i vijcima. Osnovni uslov za ugradnju ventilatora je postojanje izvoda električne instalacije u blizini otvora za ventilaciju. Kako je to ispunjeno, može se pristupiti ugradnji ventilatora. Pre početka rada obavezno treba isključiti odgovarajući automatski osigurač ili izvrnuti uložak ako se radi o topljivom osiguraču, a zatim obezbediti tablu sa osiguračima na taj način da niko slučajno ne može uključiti osigurač dok su radovi u toku.

Modularni ventilator sa maskom

Kada je ventilator uključen, klapna ne utiče na protok vazduha. Kada je ventilator isključen, klapna se zatvara kako bi sprečila prodor neprijatnih mirisa i čestica iz ventilacionog otvora. Tajmerom se podešava vremenski period rada ventilatora. Prednost modularnog ventilatora je veliki izbor lako zamenjivih maski. Raznovrsni dizajn maski se prilagodjava već postojećem kupatilskom enterijeru. Montaža i demontaža se vrši bez alata. Proizvodnja Mak trade nudi moderan dizajn zamenjivih maski. Senzor je sakriven u telo ventilatora i ne narušava izgled ventilatora. On omogućava paljenje ventilatora prilikom ulaska u prostoriju.

Ponudu Mak trade pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER
SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;