IZOLACIJA-468X60-BANNER

Kreirajte svoj kupatilski ventilator

05.02.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Kupatilski ventilatori su izuzetno važni kako bi se održala higijena u kupatilu. Naročito su bitni kod kupatila bez prozora ili sa ograničenom ventilacijom. Kupatilski ventilatori ne samo da uklanjaju paru već sprečavaju najčešće posledice vlage: kondenzaciju, plesni, bakterije i neugodne mirise. Moderni ventilatori lako rešavaju takve probleme, bez mnogo muke.

Modularni ventilatori sa maskama

Kvalitetan ventilator je važan kako se ne bi dozvolilo da vlaga smanji hidroizolaciju kupatila. Za kupatila standardnih veličina, ventilator sa protokom vazduha od 100 kubika po satu je dovoljan. Za veće dimenzije kupatila, Mak trade nudi i jače ventilatore. Režim rada omogućava motor sa termičkom zaštitom koja sprečava pregrevanje motora i potencijalni rizik od požara. MTG ventilatori su lagani, tihog rada i kvalitetne izrade

Lako se montiraju na otvor zida ili na plafon zatezanjem žabica instaliranih u telu ventilatora ili fiksiranjem sa tiplovima i vijcima. Osnovni uslov za ugradnju ventilatora je postojanje izvoda električne instalacije u blizini otvora za ventilaciju. Kako je to ispunjeno, može se pristupiti ugradnji ventilatora. Pre početka rada obavezno treba isključiti odgovarajući automatski osigurač ili izvrnuti uložak ako se radi o topljivom osiguraču, a zatim obezbediti tablu sa osiguračima na taj način da niko slučajno ne može uključiti osigurač dok su radovi u toku.

Modularni ventilator sa maskom

Kada je ventilator uključen, klapna ne utiče na protok vazduha. Kada je ventilator isključen, klapna se zatvara kako bi sprečila prodor neprijatnih mirisa i čestica iz ventilacionog otvora. Tajmerom se podešava vremenski period rada ventilatora. Prednost modularnog ventilatora je veliki izbor lako zamenjivih maski. Raznovrsni dizajn maski se prilagodjava već postojećem kupatilskom enterijeru. Montaža i demontaža se vrši bez alata. Proizvodnja Mak trade nudi moderan dizajn zamenjivih maski. Senzor je sakriven u telo ventilatora i ne narušava izgled ventilatora. On omogućava paljenje ventilatora prilikom ulaska u prostoriju.

Ponudu Mak trade pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...

;