INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Najprodavaniji model bagera na evropskom tržištu

07.12.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Milurović Komerc d.o.o. preduzeće koje je već preko 20 godina prisutno na tržištu Republike Srbije može da se pohvali da je od ove godine postalo generalni distributer Kubota građevinskih mašina. Ono što je aktuelno poslednjih dana jeste činjenica da je ovog meseca ova kompanija isporučila najprodavaniji model bagera na evropskom tržištu, model U27-4.

Kubota bager

U ponudi se mogu naći bageri od 1t do 8t, zatim utovarivači, mini damperi a tu je i telehendler. Bogata ponuda Kubota bagera podeljena je u dve serije U i KX, kod U serije bagera imamo okret u gabaritu dok snažna serija KX predstavlja istinske vrednosti snage Kubota nudeći bager od 8t.

- Od ove godine možemo i da se pohvalimo da na srpsko tržište donosimo novu seriju bagera od 5t, modele U50-5, KX060-5 i U56-5 koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim - navode u Milurović Komercu i ističu da se radi o seriji bagera koji dolaze sa mnogim tehničkim poboljšanjima.

Kompanija Kubota zauzima preko 25% evropskog tržišta mini bagera i kao takva drži lidersku poziciju na ovom polju jer ostali proizvođači mini bagera dele ostatak tržišta i samo delimično svako od njih učestvuje na pomenutom tržištu.

Ono što Kubota bager razlikuje od ostalih bagera jeste njegov jedinstveni dizajn, koji ne samo da pruža odlično vizuelno iskustvo već značajno olakšava rad. Srce ovog moćnog bagera jeste čuveni Kubota motor koji ne samo da se ugrađuje u Kubota bagere već pokreće i mnoge druge mini bagere, drugih proizvođača. Ova činjenica govori u prilog tome koliko je Kubota brend snažan na polju građevinskih mašina.

Kubota bageri

Savremeni izgled, digitalni panel, patentiran sistem protiv krađe, pojednostavljeno održavanje, i još mnogo toga je srž onoga što Kubota bager razlikuje od ostalih proizvođača. Sa radijusom kopanja od 4,7 metara i dubinom kopanja od 2,8 metara ova mašina nema prepreka na svom putu ka uspešno obavljenom poslu. Snaga motora od 15,6 kW i protok hidraulične pumpe od 28,8 x 2, pružaju snažne performanse bagera.

Više o Kubota bagerima, cenama i uslovima plaćanja možete saznati ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
SSAB-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

IKT
IKT
BEOGRAD
www.ikt.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;