PRIJAVA-468X60-BANNER

Novi model kombinovanih bojlera

16.10.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Metalac ima preko šezdeset godina iskustva u tehnologiji površinske zaštite emajliranjem i više od četiri decenije iskustva  u proizvodnji ključnih komponenti bojlera i garantuje kvalitet na pojedine modele i do 15 godina. 

MB Kombinovani bojleri imaju ugrađen cevni izmenjivač toplote, koji omogućava kombinovanje električnog i drugog izvora energije (konkretno sistema centralnog grejanja) za dobijanje tople vode. Naime, voda spoljašnjeg sistema prolazi kroz izmenjivač u obliku spirale, koji zagreva vodu u bojleru. Kombinovani bojleri dostupni su u 2 varijante - za levu (oznaka KL), odnosno desnu montažu (oznaka KD). Snaga el. grejača je 2kw.

Kombinovani inox bojler za desnu montažu

Kombinovani inox bojler za desnu montažu

Kombinovane bojlere sa emajliranim kazanom Metalac proizvodi u litražama od 50,80 i 120 l i na njih daje garanciju 6 godina.

Sa druge strane u ponudi ima i kombinovane bojlere sa inox kazanom sa istim litražama ali garancija je 10 godina. 

Novo u ponudi su kombinovani bojleri sa inox kazanom i suvim grejačem u litražama od 80 i 120 litara a garancija na ovaj model je 15 godina.

Kombinovani bojleri se jednostavno montiraju i lako se održavaju i mogu uštedeti veliku količinu električne energije i u zimskim i u letnjim mesecima jer se voda u bojleru zagreva putem centralnog (etažnog) grejanja zimi, odnosno solarnih kolektora leti. 

Zahvaljujući širokom rasponu za kačenje od 125 do 340mm koji odgovara većini bojlera na tržištu, univerzalni nosač omogućuje jednostavnu montažu u slučaju zamene bojlera. Na ovaj način izbegava se bušenje dodatnih rupa u kupatilu. Ukoliko je kupac prethodno imao bojler drugog proizvođača, čiji se bojler kačio preko pričvršćene pločice na zid, sa ovim nosačem proizvodi Metalac bojlera se mogu okačiti na istu pločicu.

 

Komentari: 1

Ujka Vasa 20.10.2020 00.51.08

Bojler je odličnog kvaliteta. Vreme je da se poradi na dizajnu.

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 10.06.2022.
Divno! Ne zna se šta je lepše. Ovog leta sm...
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...

;