IZOLACIJA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

VELUX krovni prozori na jesenjoj akciji

15.10.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Jeste li spremni za zimu? Iskoristite predstojeći period i pripremite svoje potkrovlje za hladnije dane. Ukoliko ste u nedoumici, da li da ugradite prozor i dobijete više svetlosti, ili zamenite stari prozor novim, pozovite 011/2057-500 i zakažite besplatne konsultacije VELUX stručnjaka. Jesenja akcija traje do kraja oktobra meseca.

VELUX krovni prozori na jesenjoj akciji

Uz kupljene određene proizvode, dobija se BDX set i spoljna mrežica GRATIS i to:

  • Svi kupci Standard krovnog prozora dobijaju opšivku sa termo i hidroizolacionim setom BDX, po ceni obične opšivke.
  • Svi kupci Standard Plus krovnog prozora i opšivke sa termo i hidroizolacionim setom BDX, dobijaju spoljnu mrežicu MHL gratis. 

Verovatno ste već upoznati sa karakteristikama Standard serije, koja nudi najširu ponudu do sada, bilo da se želi gornje ili donje upravljanje, drveni prozor ili prozor obložen poliuretanom. Ukoliko se odabere Standard prozor od prirodne borovine, sa bezbojnim lakom,  može se očekivati svež vazduh i kada je prozor zatvoren. VELUX krovni prozori su testirani da izdrže vremenske uslove svih godišnjih doba, od kiše i oluje praćenih gradom u letnjem periodu, do snega i leda tokom zime. Krilo prozora se rotira za 180 stepeni, tako da omogućava bezbedno čišćenje spoljnog stakla iz unutrašnjosti prostorije. Prozori sadrže energetski optimizovano dvostruko staklo sa Uw 1,3, dodatnu dihtung gumu, kao i ThermoTechnology. 

Kod prozora obloženog poliuretanom nema dodatnog održavanja, tako da je idealan za uklapanje sa svetlijim nameštajem, ili za kupatila i kuhinje. Gornje upravljanje ga čini jednostavnim za otvaranje i zatvaranje, čak i kada se ispod prozora nalazi nameštaj. Upravljanje je omogućeno i elegantnom ručkom na donjoj strani, a ovaj prozor je preporučeno rešenje kada je potrebno ugraditi prozor visoko, na primer zbog visokog parapetnog zida.

Termo i hidroizolacioni set BDX 2000, koji se dobija gratis uz Standard prozor, sadrži: termoizolacioni okvir, hidroizolacionu foliju i drenažni oluk. Ovaj set dodatno osigurava vodonepropusnu vezu između krovnog prozora i krovne konstrukcije i smanjuje gubitak toplote, eliminisanjem hladnih mostova oko prozora. Pogodan je za ugradnju na svim vrstama krovnih pokrivača i uz sve VELUX opšivke.

Standard Plus serija se preporučuje vlasnicima stambenih prostora u potkrovlju, koji su spremni da investiraju u visoku energetsku efikasnost i komfor. Pod tim se misli na efikasno trostruko staklo, koje će omogućiti očuvanje toplote u domu. Izuzetno pristupačno trostruko staklo sa Uw 1,1, omogućava da se dom zaštiti bez kompromisa, po pitanju kvaliteta. VELUX jedinstveni izolacioni sistem pretvara prozor u dodatno moćan štit protiv vetra i hladnog vazduha, što prozoru daje veći energetsku efikasnost. Trostruko staklo i dodatna dihtung guma obezbeđuju dodatnu zaštitu od spoljne buke, pružajući dodatni komfor u domu. Kod ovih prozora, takođe, se može birati između prozora od prirodnog borovog drveta i prozora obloženih poliuretanom, kao i prozora sa gornjim ili donjim upravljanjem. Svi prozori su unapred pripremljeni za jednostavno postavljanje VELUX roletni. 

Uz kupljene Standard Plus proizvode dobija se na poklon spoljna mrežica, koju je lako ugraditi iz prostorije na spoljnu stranu prozora. One blokiraju značajnu količinu sunčevih zraka i sprečavaju pregrevanje prostorije. Toplota u domu biće smanjena i do 76%, a spoljne mrežice će pomoći održavanju balansirane i prijatne temperature tokom celog dana. 

Ovakva kombinacija proizvoda i poklona omogućiće bolju i efikasniju energetsku obezbeđenost oma. 

Sve detalje o akciji možete pogledati ovde

VELUX nudi garanciju 10 godina na svoje krovne prozore.

Za sva pitanja, možete zakazati besplatne konsultacije VELUX stručnjaka i na sajtu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;