INFONET-468X60-BANNER

Sajam poslova i praksi "JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!"

14.09.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta "JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!" održaće se ove godine šesnaesti put, 2. i 3. novembra. Zbog epidemije virusa i bezbednosti učesnika i posetilaca, Sajam će se ove godine održati online.

Sajam poslova i praksi

Organizatori događaja su neprofitne i apolitične organizacije: Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Lokalni komitet Beograd u čijem radu učestvuju studenti volonteri.

JobFair je nastao 2005. godine kao inicijativa grupe studenata da smanje nezaposlenost među mladima i zadrže stručan kadar u našoj zemlji. Već šesnaest godina JobFair povezuje studente, kompanije i obrazovni sistem i na taj način mladima pruža priliku da budućnost grade u Srbiji. 

Sajam poslova i praksi tradicionalno se održava prvog ponedeljka i utorka u novembru kada posetioci imaju priliku da se na jednom mestu uрoznaju sa vodećim kompanijama u našoj zemlji, saznaju više o poslovima i praksama koji su aktuelni na tržištu, kao i koja su znanja i veštine potrebni za lakše zaposlenje. 

Pored karijernog napretka, studenti imaju jedinstvenu priliku za lični i profesionalni razvoj kroz učestvovanje u brojnim propratnim sadržajima, kao što su:  

  • "Panel diskusija — Pođi pravim putem",
  • "LevelUp — Podigni nivo svojih veština", seminar profesionalnih veština,
  • TechTalk, predavanja o aktuelnim stručnim temama,
  • Simulacija razgovora za posao,
  • CV baza - u bilo kom trenutku posetioci mogu ostaviti svoj CV koji će biti prosleđen svim kompanijama koje učestvuju na projektu.

Sve aktivnosti su besplatne i održaće se online na sajtu www.jobfair.rs.

Kako je interesovanje za JobFair svake godine sve veće, organizatori se trude da iz godine u godinu jačaju nacionalni karakter Sajma, što znači da je projekat namenjen studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta svih univerziteta u Srbiji.

Za više informacija možete posetiti sajt www.jobfair.rs i društvene mreže: Instagram (@jobfairrs), Facebook (@jobfairrs) i LinkedIn (JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!).

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;