INFONET-468X60-BANNER

Tarkett dobitnik "Red Dot Design Award 2020" za dve kolekcije podova: DESSO Futurity i iQ Surface

19.08.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Red Dot je internacionalni konkurs koji predstavlja jedan od najtraženijih pečata za odličan dizajn. Usmeren je ka svim onima koji žele da istaknu svoj biznis kroz dizajn. 

Zbog izvrsnog dizajna iQ Surface, kolekcija homogenog vinila i Desso Futurity, kolekcija tekstilnih Desso ploča, nagrađene su prestižnom nagradom "Red Dot Design Award 2020".

iQ Surface kolekcija je sa svojim mogućnostima postavljanja na razne površine (pod, zid, nameštaj ili druge objekte), dizajnirana tako da "oblači" sobu primenom istog dezena. Namenjena ispoljavanju kreativnosti u dizajnu i arhitekturi, i stvaranju priča u boji. 

Tarkett dobitnik

Sve boje dezena su izdržljive, održive i jednostavne za instaliranje. Sa samo 2mm debljine, vinil je u stanju da zadrži svoj izgled i da izdrži deceniju stalne upotrebe. Nakon dugogodišnje upotrebe, pod se može reciklirati.

Kolekcija Desso Futurity inspirisana je prirodom, prirodnim resursima i recikliranim sirovinama. Takođe, ilustruje Tarkettovu posvećenost ekološkoj svesti i održivosti.

Tarkett dobitnik

Tekstilne ploče kolekcije Futurity zasnovane su na novorazvijenoj tehnologiji koja omogućava odvajanje dva glavna dela tepiha - prediva i EcoBase. To omogućava potpuno recikliranje ploča tepiha i pretvaranje u ECONIL pređu i novu podlogu EcoBase ponovo, bez gubitka kvaliteta. 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;