INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Bekament: Pravo je vreme da podržimo srpsku privredu

14.08.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Bekament se od svog osnivanja pa do danas transformisala u snažnu domaću kompaniju koja u svim sferama svog poslovanja doprinosi rastu i stabilnosti srpske privrede i ekonomije u celini.

Bekament

Posebna podrška domaćoj proizvodnji leži u činjenici da Bekament, kao jedna od tehnološki najnaprednijih kompanija, poseduje kompletno zaokružen proces proizvodnje - od sirovine do finalnog proizvoda, što joj omogućava da plasira visiokokvalitetne proizvode na tržištu Srbije i regiona, a čijom se kupovinom ostvaruju realni uslovi za porast zapošljavanja, stabilniju domaću privredu i rast životnog standarda uopšte.

Tokom borbe sa pandemijom snaga kompanije Bekament ogledala se u brzini i fleksibilnosti prilagođavanja poslovanja specifičnim okolnostima rada.

Sada kompanija može da se pohvali odgovornim pristupom koji je primenila prvenstveno u zaštiti svojih zaposlenih u smislu obezbeđivanja zdravstvene zaštitne opreme i pružanja mogućnosti rada od kuće.

Iako suočena sa padom prometa u ovom kritičnom periodu, Bekament kompanija je svojim zaposlenima obezbedila redovna primanja bez bilo kakvih umanjenja. Takođe, sačuvala je radna mesta svih svojih zaposlenih, ali i stvorila mogućnost za otvaranje novih.

Od početka marta meseca do završetka vanrednog stanja, Bekament tim je proširen za 20 novozaposlenih.

Svojim primerom, Bekament će i dalje nastaviti da širi svest o važnosti podrške srpskoj privredi i kupovini kvalitetnih domaćih proizvoda, u cilju ostvarenja pozitivnog uticaja na standard svih naših građana.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;