INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Metalac bojler - 10% popusta na bojlere, a 15% na slavine do kraja maja

20.05.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Metalac ima preko šezdeset godina iskustva u tehnologiji površinske zaštite emajliranjem i više od četiri decenije iskustva u proizvodnji ključnih komponenti bojlera, i garantuje kvalitet na pojedine modele i do 15 godina.

Ilustracija

Ako vam treba malolitražni bojler od 10l pogodan za brzo zagrevanje vode, iskoristite popust od 10% do kraja maja u svim prodavnicama Metalac. Osobine korišćenih materijala za izradu bojlera Metalac obezbeđuju fiziološku ispravnost vode, koja se može koristiti za pripremanje hrane. Kazan je izolovan kvalitetnom polistirenskom toplotnom izolacijom, koja obezbeđuje minimalne toplotne gubitke i uštedu u potrošnji električne energije. Garancija na popipropilenski kazan bojlera od 10l je dve godine, i ovaj bojler je dostupan u dve varijante - nadgradna (montaža iznad kuhinjskog pulta) i podgradna (montaža ispod kuhinjskog pulta).

Akumulacioni bojler EZV P 50 R

Akumulacioni bojler EZV P 50 R

Popust od 10% važi i za Standard bojler od 50l sa emajliranim kazanom, takođe do kraja maja u svim prodavnicama Metalac. Kazani bojlera Metalac imaju prevlaku od emajla, koji štiti kazan od korozije i obezbeđuje visok nivo higijene vode. U svaki bojler srednje litraže je ugrađena Mg anoda koja obezbeđuje višegodišnju zaštitu kazana od korozije. Uz bojlere srednje litraže isporučujemo i sigurnosni ventil i dajemo garanciju na emajlirani kazan šest godina.

I to nije sve, čak 15% su snižene Perfekt slavine, za lavabo, kadu i kuhinju.

Zato pravac Metalac.

Za više informacija pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;