INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

15 godina uspešnog kreiranja budućnosti - JobFair19

20.09.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodnomatematičkih fakulteta „JobFair19 — Kreiraj svoju budućnost!” održaće se 4. i 5. novembra 2019, jubilarni petnaesti put, u zgradi Tehničkih fakulteta u Beogradu.  

Organizatori projekta su dve studentske, apolitične i neprofitne organizacije Istek — Lokalni komitet Beograd i BEST — Lokalna grupa Beograd.

15 godina uspešno kreiramo budućnost - JobFair19

Petnaestu godinu zaredom, studenti volonteri pomažu kolegama da pronađu šansu za zaposlenje i da u skladu sa misijom i vizijom Sajma smanje nezaposlenost među mladima i zadrže stručni kadar u našoj zemlji. Učestvovanjem u mnogobrojnim propratnim sadržajima „JobFair”-a, pored karijernog napretka, posetiocima se pruža i jedinstvena prilika za ličnim i profesionalnim razvojem.

Godinama unazad, Sajam povezuje studente, kompanije i obrazovni sistem u našoj zemlji. Direktnim kontaktom, studenti i diplomci imaće priliku da se upoznaju sa kompanijama iz tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih oblasti i saznaju koja su znanja i veštine neophodne kako bi se došlo do zaposlenja, kao i uvid trenutnu tržišnu potražnju. Posetioci Sajma će imati priliku da besplatno prisustvuju panel diskusijama i tribinama na aktuelne teme, koje će držati stručnjaci i predstavnici kompanija, kao i priliku da se oprobaju u pravom razgovoru za posao i seminaru profesionalnih veština „LevelUp — Podigni nivo svojih veština”. 

Tokom petnaest godina Sajma, dvesta kompanija je imalo priliku da se predstavi studentima i diplomcima. Prošle godine, Sajam je obišlo pet hiljada i petsto posetilaca, dok ove godine očekujemo da će se taj broj nadmašiti. 

Neke od kompanija koje će studentima i diplomcima pružiti priliku za zaposlenje su Microsoft Development Center Serbia, RT-RK, HDL Design House, Asseco, VIP, Levi9, Telenor, P3, Fishing Booker, Elsys i Avisto i mnoge druge.

Iz godine u godinu, širom zemlje, interesovanje studenata za „JobFair”-om je sve veća i veća. Iz tog razloga organizatori se trude da svake godine predstave Sajam svim studentima u Srbiji, radeći na jačanju nacionalnog karaktera „JobFair”-a.

Sajam ima punu podršku Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Za više informacija možete posetiti stranicu Sajma www.jobfair.rs ili zvaničnu Facebook stranicu www.facebook.com/jobfairrs.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;