KRAUSE pokretne skele za sve građevinske radove u skladu sa normom EN 1004

20.08.2019. | Gradjevinarstvo.rs

KRAUSE pokretne skele se brzo i bezbedno  montiraju i odgovaraju normi DIN EN 1004 koja je propisana za pokretne skele (jedan od bitnih faktora 200 kg/m²). U ponudi je veliki izbor pokretnih skela koje su predviđene kako za korisnike za kućnu upotrebu tako i za profesionalce.

KRAUSE pokretne skele za sve građevinske radove

ClimTec pokretna radna skela

ClimTec skele ispitane su od strane TÜV/GS, nosivost 200 kg/m² po normi EN 1004. Spojevi i vezni delovi sistema skela omogućavaju izuzetno brzu i laku montažu bez korišćenja dodatnih alata. Pošto se radna platforma može pričvrstiti za bilo koju prečagu, ovaj skelni sistem može bez problema da premosti bilo koju visinsku razliku (npr. stepenice, nagib). Zahvaljujući maloj visini i osnovnom postolju na izvlačenje, montirana ClimTec osnova se može lako pomerati čak i kroz vrata, te je izuzetno pogodna i za vršenje unutrašnjih poslova. Osnovno postolje na izvlačenje je oblikovano u slovo V što garantuje još veću stabilnost. Izbrazdane prečage vertikalnih okvira obezbeđuju bezbedno penjanje sa unutrašnje strane skele.

KRAUSE pokretne skele za sve građevinske radove
ProTec pokretna radna skela

ProTec je pobednik Sajma građevine u Beogradu 2000. godine - POSEBNA NAGRADA. Ispitana je od strane TÜV/GS, zadovoljava norme EN 1004, nosivost skele 200 kg/m². Radna platforma je izrađena od blažuljke, otporna na vodu, neklizajuća. Skela se sastavlja i rastavlja bez korišćenja alata
Koriste se točkovi sa podešavanjem visine i kočnicama – skela je pogodna za rad i na neravnim terenima.

VAŽNO: U zavisnosti od montažnih varijacija obavezno je korišćenje balastnih tegova (dodatna oprema). Podaci o broju potrebnih balastnih tegova se nalaze u uputstvu za montažu i održavanje.

Katalog KRAUSE pokretnih skela možete preuzeti ovde.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Miloš 01.01.2020.
Ona trolejbuska okretnica, koju je neki "mo...
SAŠA 23.12.2019.
Ovo je dokaz da građane ne treba uzimati mn...
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...